Beautiful Theme

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME

Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.

Beautiful Theme, hem Android telefon hem de Android tabletler üzerinde sorunsuz olarak çalışan ücretsiz bir tema uygulaması.

Kişiselleştirme uygulamaları kategorisinde yer alan Beautiful Theme sayesinde Android mobil cihazlarınız çok daha şık ve güzel görünüyor.

İçerisindeki yüzlerce HD duvar kağıdı dışında, kullanabileceğiniz özel ikonlar sunan tema, görünüme önem verenler tarafından tercih edebilir.

Sürekli aynı duvar kağıdı ile cihazlarını kullanmak sıkılan Android kullanıcıların tercih ettiği uygulama, en popüler tema uygulamaları arasında.

Sunmuş olduğu görüntü şıklığından Apex, Nova, Adw, Action, Aviate, Next, Smart ve Holo launcher kullanıcıları da yararlanabiliyor. Eğer yukarıda adı yazılı launcherlardan bir tanesini kullanıyor olsanız bile temayı yükleyebiliyorsunuz.

İstediğini ikonu ve duvar kağıdını kullanma lüksü sunan Beautiful Theme uygulaması sayesinde hem farklı görünüme sahip bir Android mobil cihaz sahibi olacak, hem de telefon ve tabletlerinizi daha keyifli kullanacaksınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinko Theme

    Pinko Theme uygulamasını kullanarak APUS Launcher yüklü Android cihazınızın çok daha güzel görünmesini sağlayabiliyorsunuz.
  • Urban Sunset Hola Theme

    Urban Sunset Hola Theme sayesinde Android cihazlarımıza şık bir hava katabiliyoruz.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Dragon Theme

    Dragon Theme, CM Launcher kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve çok şık bir ejderha teması.
  • Kiss Me Theme

    Kiss Me Theme, CM Launcher'ı Android cihazları üzerinde kullanan kişiler için ücretsiz ve şık görünen bir tema uygulaması.
  • Luminous Hola Launcher Theme

    Luminous Hola Launcher Theme, Hola Launchr kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği farklı ve güzel bir Android tema uygulaması.
  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • UFO GO LauncherEX Theme

    Android için UFO GO LauncherEX Theme, Android telefonunuza minik ağaçlar ve UFO’larla tasarlanmış bu hoş başlatma temasını getirecek.