Bedava Flash Oyun Paketi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
182,187 TOPLAM İNDİRME
138.3 MB DOSYA BOYUTU

2012 yılında çıkmış en iyi flash oyunları bilgisayarınıza indirerek oynamak istediğinizde internete girmek zorunda kalmayacaksınız.

Tamindir olarak 2012 yılında çıkmış en güzel flash oyunları bir araya getirdik ve bunları oynamanız için kendi kendine çalışır dosyalar haline getirdik. Böylece internete ihtiyaç duymadan dilediğiniz yere taşıma imkanınız var ve dilerseniz evde, dilerseniz yazlığınızda, yani istediğiniz her yerde flash oyunlarınızı beraberinizde götürerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Bedava Flash Oyun Paketi Özellikleri

  • Birbirinden farklı oyunlar,
  • Rengarenk içerikler,
  • Eğlenceli oynanış,
  • İngilizce dil seçeneği,

Paketimiz içerisinde tam tamına 20 adet flash oyun yer alıyor ve oyunların adlarını merak ediyorsanız listemiz aşağıdaki şekilde:

Acil Durum Araçları

Baltalı Avcı

Büyük Sumocu

Cadı Kazanı

Canlı Bomba

Defans Savaşçıları

Fotoğrafçı Kız Giydirme

Gizli Ajan

Kafa Topu 2

Komondo Bazukacı

Oyuncak Araba Yarışı

Renkli Toplar 4

Stick Run

Şeker Bizon İntikam

Taksi

Tatlı Dükkanı

Uçak Park Etme

Uzaylı Ajan

Var mısın Yok musun

Zombi Taşıyıcısı

Unutmayın tüm bu oyunları oynamak için internet bağlantısına ihtiyacınız yok ve flash diskte bile taşıyarak istediğiniz bilgisayarda kolayca oynayabilirsiniz.

Bedava Flash Oyun Paketi İndir

Windows platformu için yayınlanan Bedava Flash Oyun Paketi ile oyuncular birbirinden farklı oyunları deneyimlemeyebilecek, eğlenceli anlar yaşayabilecekler. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan bu oyunlar, rengarenk içerikleri ile oyunculara keyifli vakit geçirtiyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak bu oyunlara ulaşabilirler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2013'ün En İyi Flash Oyunları - Paketi

    İstediğiniz yere götürebileceğiniz, ücretsiz ve 2013'ün en iyi flash oyunlarını bu paketimizde bir araya getirdik.
  • 20 Adet Flash Oyun Paketi

    Flash oyunlardan oluşan bu pakette Oyunkolu.com üzerinde en çok oynanan ve en çok beğenilen oyunlar arasından seçilmiş 20 adet eğlenceli flash oyun bulunmaktadır. İnternet olmayan yerlerde bile çevrimdışı olarak flash oyun oynama keyfini s
  • 23 Nisan Şiirleri

    23 Nisan Şiirleri paketi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanmış 2-3 kıtalık kolay ezberlenebilir kısa şiirler içermektedir.
  • Flash Games 1.01

    Tam 700 flash oyun tek programda.
  • Flash Point: Fire Rescue

    Flash Point: Fire Rescue, Steam üzerinden edinilebilen kendine has bir strateji oyunudur.
  • ThunderSoft Free Flash SWF Downloader

    İnternet sitelerinde yer alan flash oyun ve videoları bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Adobe Flash Player

    Adobe Flash Player programı, Windows bilgisayarlar için flash oyunları oynamak gibi flash içerikleri görüntülemek için bir tarayıcı eklentisidir.
  • CoffeeCup Flash Firestarter

    CoffeeCup Flash Firestarter web siteniz için Flash efekt yapmanın en kolay ve hızlı yolu. Program bir tıkla hareketli Flash resimler ve yazılar oluşturmayı mümkün kılar. CoffeeCup Flash Firestarter ile Flash introlar, bekleme çubukları ve log