Ben 10 Alien Experience

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,300 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Ben 10 Alien Experience APK, Cartoon Network'ün artırılmış gerçeklik oyunu. Ben 10 APK Android oyununda aksiyon macera sizi bekliyor!

Ben 10 Alien Experience APK, Cartoon Network’ün artırılmış gerçeklik destekli aksiyon – macera oyunu. Adından da anlaşılacağı üzere Android telefonda oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz bir mobil oyun. 360 derece açıdan oynanış sunan artırılmış gerçeklik aksiyon oyununda Zomboso ve robotlarıyla savaşacaksınız.

Ben 10 APK İndir

İndirmesi de oynaması da ücretsiz, sürpriz satın alımlar içermeyen, reklamsız, güvenli bir çocuk oyunu Ben 10 Alien Experience. Oyunda ya uzaylılara dönüşüyor ya da robotlarla dövüşüyorsunuz.

Elmas Kafa, Ateş Topu, Pul Kanat ve Dört Kol gibi ilginç isimli, kendilerine özgü animasyonlara ve yüz hareketlerine sahip uzaylılara dönüşürken dönüşüm aşamasını adım adım görebiliyorsunuz. Onlara dönüşmek kadar robotlarla savaşmak da keyif verici. Dünyayı kurtarma mücadelesi verdiğiniz bu modda artırılmış gerçeklik desteğiyle kendinizi olayın içinde hissedebiliyorsunuz. Her yer robot kaynadığından aksiyon hiç dinmiyor.

Oyunun hikayesini merak edenler için; Ben Tennyson’ın en kötü adamları geri döndü ve dünyayı ele geçirmekle korkutuyorlar. Kötü adamlar her yerde. Günü kurtarmak size kalmış! Bitmek bilmeyen düşman ordularını bulup yok etmek için cihazınızı bir radar olarak kullanmalısınız. Psikozlu palyaço Zombozo, mutasyona uğramış suçlu Queen Bee, galaksiler arası uzaylı savaşçı Vilgax, boss olarak karşınıza çıkıyor.

Ben 10 APK Android artırılmış gerçeklik uygulaması, süper etkileyici yüz değiştirici ve aksiyon dolu robot yok etme sunuyor. Telefonunuzun kamerasını kullanarak Ben Tennyson’ın gözlerinizin önünde muhteşem uzaylılara nasıl dönüştüğünü göreceksiniz.

Oyunda hangi karakterler mi var? Heatblast olarak her şeyi ısıtın, ateşli güçlerini deneyimleyin. Diamondhead olarak etrafınızda buz sarkıtlarının oluştuğunu görün. Four Arms olarak balçık topları fırlatın veya her şeyi parçalayın. Bu ilginç karakterlerin fotoğrafını çekip veya videoya kaydedip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Artırılmış gerçeklik deneyimi bununla sınırlı değil. Dönüşmekle eğlence bitmiyor! Cep telefonunuzu alın ve yalnızca sizin görebildiğiniz düşmanları yok ederek günü kurtarın. Artırılmış gerçeklik oyununda kendinizi Zomboso ve robotlarından korumak için uzaylı güçlerinizi kullanın.

 

Erkan Calp

Ben 10 Alien Experience

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
486 MB DOSYA BOYUTU

Ben 10 Alien Experience, Cartoon Network'ün iPhone ve iPad'de oynanabilir artırılmış gerçeklik (AR) oyunu.

Ben 10 Alien Experience, Cartoon Network’ün küçük yaştakilere özel hazırladığı ücretsiz artırılmış gerçeklik oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen AR destekli aksiyon – macera oyununda uzaylılara dönüşüyor veya dünyayı kurtarıyorsunuz.

Cartoon Network’ü takip eden çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için iOS cihazınıza indirip gönül rahatlığıyla oynaması için vereceğiniz, artırılmış gerçeklik destekli eğlenceli bir oyun. Oyunda dönüşme ve oyun oynama olmak üzere iki seçenek var. Dönüşmeye dokunduğunuzda ilginç isimli uzaylılara dönüşüyor, onların hareketlerini izliyorsunuz. Oyun oynamaya girerseniz etrafınızı saran robotlarla dövüşüyorsunuz. Uzaylı güçlerinizi açığa çıkaracağınız bu modda 360 derecelik aksiyon sizleri bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Tuning Club Online APK

    Gerçek zamanlı yarışlara ev sahipliği yapan Tuning Club Online APK, 10 milyon indirmeyi geride bıraktı.
  • Burrito Bison APK

    Burrito Bison Launcha Libre APK, maskeli güreşçilerin yerine geçtiğiniz mobil aksiyon oyunu. Burrito Bison APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Minecraft Earth APK

    Minecraft Earth, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir artırılmış gerçeklik oyunu. Minecraft Earth APK olarak indirilebilir.