Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
793 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz süper kahraman oyunları arasında.

Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome, Ben 10 Ultimate Alien televizyon dizisindeki karakterler yerine geçtiğimiz bir uzay oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz uzay temalı oyunda tv dizisindeki uzaylıların yerini alıp özel yeteneklerimizi kullanaral Aggregor ve galaksideki diğer kötü adamları durdurmaya çalışıyoruz.

Süper kahraman yerine geçtiğimiz mobil oyunlar arasında olan Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome’da amacımız galaksideki tüm uzaylı DNA’larını toplayıp Ben 10’un uzay güçlerini artırmak. Tabii ki bu çok basit olmuyor; şövalyeler, sihirbazlar, gizli Ultimate düşmanları, robot köleler, taş canavarlar gibi çok sayıda engel karşımıza çıkıyor. Eşssiz yeteneklere sahip kötülerle başa çıkmak için uzaylı formlarımızın seviyesini artırmamız, gücümüzü sonuna kadar kullanmamız gerekiyor.

Tek kişilik hikaye modunun yanı sıra dünya genelinde oyuncularla karşı karşıya geldiğimiz çoklu oyuncu seçeneği sunan süper kahraman oyununda bölüm sonu yaratıklarını da atlamamak gerek. Onlar sayesinde gücümüze güç katıyor, en güçlü Ultimate Alien olmaya daha da yaklaşıyoruz.

Erkan Calp

Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome, hikaye ve çok oyunculu mod içeren sürükleyici bir süper kahraman oyunu.

Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome, iPhone ve iPad’inizde satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz süper kahraman oyunlarından biri. İster tek kişilik sürükleyici hikaye modunda isterseniz de diğer oyuncularla birebir çoklu oyuncu modunda oynayabiliyorsunuz.

Ben 10 Ultimate Alien televizyon dizisindeki uzaylıları kontrol etmenize izin veren aksiyon oyununda amacınız Ben 10’un en güçlü Ultimate Aline olmasını sağlamak. Bunu başarmak için oldukça uzun tehlikelerle dolu bir yoldan geçmeniz gerekiyor. Aralarında Aggregor, robot köleler, şövalyeler, taş canavarların da bulunduğu sizi galaksiden silmek için yemin etmiş düşmanı atlamak için özel yeteneklerinizi sergilemeniz gerekiyor. Kazandığınız her savaş sonrası gücünüze güç katıyor, en güçlü Ultimate Alien olmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ben 10 APK

    Ben 10 Alien Experience APK, Cartoon Network'ün artırılmış gerçeklik oyunu. Ben 10 APK Android oyununda aksiyon macera sizi bekliyor!
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.
  • Alien Shooter Free

    Alien Shooter Free klasik bilgisayar oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Alien Worm

    Alien Worm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceiniz bir korku oyunudur.
  • Galactic Attack: Alien

    Galactic Attack: Alien, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı shoot em up oyunu.
  • Super Laser: The Alien Fighter

    Super Laser: The Alien Fighter oldukça eğlenceli bir Android oyunudur