Benji Bananas Adventures

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.

Benji Bananas Adventures, Benji ve Bella’dan dünyaya gelmiş sevimli yavru bir maymunu ormanın derinliklerinde yönlendirmeye çalıştığımız beceri türünde bir Windows 8.1 oyunu ve de mağazada şu ana kadar rastladığım en pahalı oyun. Basit ancak ustalaşma zaman alan oyunlardan hoşlanıyorsanız dünya genelinde milyonlarca kişinin oynadığı bu oyunu siz de denemelisiniz.

Çocukların ilk görüşte hayranlık duyacağı görseller, ses efektleri ve animasyonlara sahip olan Benji Bananas Adventures oyununda sevimli yavru maymun ile ormanda, şelalelerde, yüksek tepelerde sallanıyoruz. Maymunla gitmemiz gereken mesafe bölüm atladıkça artmakla kalmıyor, en az sallanma ile en fazla mesafeye ulaşmamız isteniyor. Kısacası ilk bölümlerde çok basit gibi görünen oyun sonraki bölümlerde ciddi anlamda beceri gerektiriyor.

Karakter ve sallanma animasyonlarını oldukça başarılı bulduğum oyunun kontrolleri çocukların da oynayacağı düşünülerek basit tutulmuş. Maymunla ipten ipe atlamak için hareket herhangi bir noktasına dokunmanız / tıklamanız yeterli. Bunun dışında bir kontrol seçeneği yok. Bu denli basit kontroller sunan oyunun eğlence dozajının yüksek olması ise oyunu popüler kılan en büyük etmen.

Benji Bananas Adventures Özellikleri:

  • Göze hoş gelen orman manzaraları
  • Farklı oyun modları ve yükseltmeler
  • Benji, kız arkadaşı Bella ve ormandaki tehlikeli canlıların animasyonlu hikayeleri
  • Tek elle rahat oynanış

Benji Bananas Adventures, mobilde oynarken keyif aldığım, fazla zorlamayan beceri oyunları listemdeydi. Ancak oyunun Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlar için hazırlanan sürümünün ücretsiz indirilemiyor olması ve de 20 TL gibi çok yüksek bir fiyat etiketine sahip olması beni alternatiflere yöneltti. Tabii ki Benji'nin 50 milyon hayranı arasındaysanız bu fiyat farkına takılmayacak, oyunu hemen denemek isteyeceksiniz.

Erkan Calp

Benji Bananas Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
336 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Benji Bananas Adventures, telefon ve tabletlerde ücretsiz oynanabilen 3 boyutlu beceri oyunudur.

Benji Bananas Adventures, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli beceri oyunudur.

35 milyondan fazla oyuncusu bulunan Benji Bananas oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Benji Bananas Adventures’da oyun mekanikleri aynı olmasına rağmen 100’den fazla yeni seviye ile oldukça farklı bir deneyim sunmaktadır. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen ancak güçlendirmeler, yükseltmeler ve farklı oyun modları için satın alımlar sunan oyunda Benji ve Bella adında iki maymunun sevimli mi sevimli yavrusunu kontrol ediyor, ormanda şelalelerin, yüksek tepelerin arasından oradan oraya sallanıyoruz.

Maymunumuz ile sallanmak için tek yapmanız gereken ekranın herhangi bir yerine basılı tutmak olduğundan maymunu tek parmağınızla bile rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Ancak bu, oyunun çok kolay olduğu anlamına gelmiyor. Her bölümde hem mesafe artıyor, hem de sallanma hareket sayınız azalıyor.

Benji Bananas Adventures, kısa süreli kafanızı yormadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu.

Erkan Calp

Benji Bananas Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,565 TOPLAM İNDİRME
49.8 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli yapısı ve gerçekçi dinamikleriyle dikkat çeken Benji Bananas Adventures son derece keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Benji Bananas Adventures ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Oyunda dallara tutunarak ilerlemeye ve bölümlere serpiştirilmiş muzları toplamaya çalışan bir maymunu kontrol ediyoruz. Oyunun kontrolleri son derece iyi tasarlanmış ve oynarken herhangi bir zorluk yaşatmıyorlar. Buna ek olarak Benji Bananas Adventures'ta kaliteli grafiklere yer verilmiş.

Önceki oyuna ek olarak 100 adet daha fazla bölüm içeren Benji Bananas Adventures'ta sınırsız bir eğlence bizleri bekliyor. Ağaçlardan sarkan sarmaşıklara tutunarak yol almaya çalışıyoruz ve dinamikler gerçekten çok iyi dizayn edilmiş. Özellikle maymunun dallar arasında sallanırken gerçekleştirdiği salınım hareketi oyunun ne kadar kaliteli olduğunun altını çiziyor.

Özellikler;

  • Harika tasarım ve modellemeler
  • Farklı oyun modları
  • Orman, şelale ve farklı ortamlarda oynama şansı
  • Farklı güçlendirmeler ve açılabilir içerikler
  • Göze hoş gelen animasyonlar

Oyunun tek negatif yanı ise sınırlı hareket alanı vermesi. Bu tarz bir oyundan biraz daha fazla aksiyon beklenirdi. Fakat yine de sözünü tutuyor ve oyunculara eğlenceli vakit geçirtmesini biliyor.

Emircan Erdoğan

Benji Bananas Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Benji Bananas Adventures, 3 boyutlu grafikleri ve animasyonları ile dikkat çeken popüler beceri oyununun devamıdır.

Benji Bananas Adventures, tüm telefon ve tabletlerde oynanabilen beceri oyunu Benji Bananas’ın devam oyunudur. Yavru bir maymunun ormandaki macerasını konu alan yapımda farklı oyun modları, hikaye animasyonları ve tamamen yeni 100 seviye bulunmakta.

Milyonlarca mobil kullanıcının severek oynadığı beceri oyunu Benji Bananas’ın devam oyununda Benji ve Bella’nın sevimli yavrucağını kontrol ediyoruz. Ormanda, şelalelerde, yüksek tepelerde sallanarak hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Gitmemiz gereken mesafe, toplamamız gereken puan ve de sallanma hareket sayımız ters orantılı olarak ilerliyor; seviye atladıkça daha az hareketle daha fazla mesafe kat etmemiz gerekiyor ki bu da oyunu eğlenceli yapan etmenler arasında.

Gerek sallanma gerekse de karakter animasyonlarının son derece başarılı olduğu oyunda maymunumuzu tek dokunma hareketiyle kontrol edebiliyoruz. Sallanmak için iplere yaklaştığımızda ekranın herhangi bir yerine basılı tutmamız yeterli oluyor. Ancak sallanma hareketi sınırlı, ip sayısı fazla olduğundan doğru zamanda doğru ipe tutunmamız gerekiyor.

Benji Bananas Adventures Özellikleri:

  • Harika orman manzaraları
  • Orman, Şelale, Tepeler
  • Öğrenmesi basit, ustalaşması zor oynanış
  • Farklı oyun modları ve yükseltmeler
  • Benji, kız arkadaşı Bella ve ormanın tehlikelerini içeren animasyonlu hikayeler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

    Popüler çizgiroman ve sinema kahramanlarından birisi olan Indiana Jones'un, Lego küpleri ile yeniden yaratıldığı bu güzel oyun ile maceradan maceraya koşun.
  • The Awesome Adventures of Captain Spirit

    The Awesome Adventures of Captain Spirit, ücretsiz olarak yayınlanan macera oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • Froggys Adventures 1.1

    Hayattan tek istediği, tüm gün karnını doyurduktan sonra, bir yaprak gölgesinde dinlenip, bir nilüfer yaprağında güneşlenmek olan amfibik dostumuzun başı dertte.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.