Betternet

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
371,687 TOPLAM İNDİRME
14.6 MB DOSYA BOYUTU

Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı

Betternet VPN programı, Windows işletim sistemli PC kullanıcılarının en kolay yoldan ücretsiz ve sınırsız bir VPN deneyimine ulaşmalarını sağlayabilen araçlar arasında. Uygulamanın sunduğu VPN hizmeti sayesinde hem engelli web sitelerine ve engelli web servislerine giriş mümkün hale geliyor, hem de ortak internet kullanımı gerçekleştirilen yerlerde kullanıcı gizliliği ve verilerinin korunması da mümkün oluyor. Bilhassa sık sık dış mekanlarda yer alan internet bağlantılarını kullananların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Betternet VPN İndir

Programın arayüzü çok sade ve herhangi bir detay barındırmayacak şekilde hazırlanmış. Benzer proxy programlarını karmaşık bulanlar bu yönünden hoşlanacaklardır. Zira VPN bağlantısına geçmek için tek yapmanız gereken programın arayüzünden connect butonuna basmak. Bağlantıyı kesmek için de disconnect butonuna basarak tüm işlemleri kolayca tamamlayabiliyorsunuz.

Betternet'in en dikkat çekici yanı, bir yandan ücretsiz olarak sunulurken diğer yandan herhangi bir reklam barındırmaması. Böylelikle internet gezintileriniz ve sınırsızca web sitelerine girişleriniz esnasında gözünüze sokulan ilgilenmediğiniz reklamlarla karşılaşmak mümkün değil. Herhangi bir şekilde kullanıcının ödeme bilgilerini de talep etmeyen, kayıt ve giriş istemeyen uygulama, limitsiz kullanım imkanı sunmasıyla da kullanıcıları tatmin edecektir.

Tamamen ücretsiz, sınırsız ve reklamsız bir VPN aracı arayan kullanıcıların kesinlikle göz atmaları gereken uygulamada zaman zaman bazı yavaşlıklar olabiliyor. Fakat bu yavaşlıkların oldukça kısa süreli olmaları ve gezintinizi rahatsız edecek düzeyde olmamaları nedeniyle çok fazla dikkatinizi çekeceğini sanmıyorum.

  • Güvenli, Hızlı Bağlantı: Betternet VPN, yüksek kaliteli, stabil (kararlı) bağlantı sağlar.
  • Kurulumu Kolaydır: Kurulum kolaylığı Betternet'i diğer VPN programlarından ayırır. Sadece birkaç tıklamayla internete güvenli bir şekilde bağlanabilirsiniz.
  • Güvenli VPN Sunucuları: Amerika, İngiltere, Kanada, Japonya, Fransa, Avustralya, Almanya, Singapur, Hong Kong ve Hollanda'dan güvenli bir şekilde VPN bağlantısı sağlar.

İnternette güvenli gezmek, en hızlı VPN deneyimini yaşamak için Windows cihazınıza Betternet VPN'i indirin. Betternet, tüm gizlilik ve güvenlik ihtiyaçlarınız için hızlı Windows VPN programıdır.

Yiğit Ekim Demir

Betternet

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
8,596 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Betternet VPN İndir: Betternet, Android için ücretsiz, hızlı, reklamsız, kayıtsız VPN programıdır.

Betternet VPN, Android için ücretsiz VPN programları arasında. Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için Google Play’de ücretsiz indirilebilir olan Betternet, reklamsız ve kayıt gerektirmemesi ile dikkat çekiyor. Hem ücretsiz hem reklamsız hem de kayıtsız Android VPN programı arıyorsanız Betternet’i tavsiye ederim.

Betternet, Android telefon kullanıcıları tarafından en çok indirilen ücretsiz VPN uygulamalarının başında geliyor. Sadece Google Play’de 50 milyon indirmeyi geçen bir VPN servisinden bahsediyorum. VPN Proxy ve WiFi Güvenlik ücretsiz VPN Betternet ile Facebook, Twitter, YouTube ve diğer sosyal ağlarda yasakları kaldırabilir ve devlet sansürlerini göz ardı edebilirsiniz. Okulda, evde, işte yasaklı, engellenen sitelere ve uygulamalara erişim imkanı sağlarsınız. Betternet, devlet veya internet servis sağlayıcılar tarafından takip edilme endişeniz olmadan internette anonim olarak gezmenize imkan verir. Çok kolay bir şekilde IP değiştirme işlemini yaparsınız ve kimse internetteki aktivitelerinizi takip edemez.

Betternet VPN, herkese açık WiFi noktaları, hücresel ağlar ve diğer halka açık yerlerde internete bağlandığınızda cihazınızın bağlantısını güvenlik altına alır. Aynı bedava proxy gibi işliyor; daha da güvenli olduğunu söyleyebilirim. Parolanız ve kişisel verileriniz korunur ve hacker’lar gibi kötü niyetli kişilerin saldırılarına karşı korunursunuz.

Betternet VPN İndir - Android Ücretsiz VPN Programı

Betternet VPN’i diğer ücretsiz VPN programlarından/uygulamalarından/servislerinden ayıran bazı özellikleri sıralayacak olursam:

  • İndirmesi ve kullanması ücretsizdir - Diğer ücretsiz VPN uygulamalarının aksine belli bir süreliğine deneme değil sonsuza kadar ücretsiz kullanırsınız.
  • Kredi kartı gerekmez - Birçok ücretsiz VPN programı deneme süresinin ardından kayıt olmanızı ister, bunun için de kredi kartı bilgilerinizi sorar. Betternet VPN’i kredi kartı bilgilerinizi vermeden kullanabilirsiniz.
  • Kayıt veya giriş gerekmez - Bu ücretsiz VPN uygulamasını kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmez. İndirip kayıt olmakla uğraşmadan hemen VPN bağlantısını sağlayabilirsiniz.
  • Basit ve tek tuşla bağlanma - Tek dokunuşla VPN bağlantısını açabilir veya kapatabilirsiniz.
  • En hızlı sunucuya bağlar - Betternet, ücretsiz VPN servisi olmasına rağmen her zaman en hızlı sunucuya bağlanmanızı sağlar.
  • En iyi WiFi Hotshop Shield - Herkese açık WiFi ağlarında güvenlik kaygısı duymadan bağlanıp işlerinizi halledebilirsiniz.
Erkan Calp

Betternet

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4,851 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Betternet VPN uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan sorunsuzca engelli sitelere giriş yapabilirsiniz.

Betternet uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında sorunsuz ve engelsiz bir şekilde internete bağlanmalarını sağlayan ücretsiz VPN uygulamaları arasında yer alıyor. Sorunsuzca ve hızlı bir şekilde çalışan uygulama, paralı ve reklamlı VPN servislerinden sıkılan kullanıcılar için iyi bir çözüm olacaktır.

VPN servisinden faydalanmanın en büyük artısı, elbette ki engelli web siteleri ve web servislerine giriş yapabilmek. Ancak pek çok kullanıcı VPN'lerin kişisel bilgilerinize erişilmesini de engelleyebildiğini unutabiliyor. Özellikle kişisel gizliliğine değer veren kullanıcıların Betternet gibi bir proxy sağlayıcısından faydalanmaları, mobilde de kendi kimliklerini korumalarına yardımcı oluyor.

Uygulamayı kullandığınızda, herhangi bir şekilde kredi kartı bilgisi vermeniz gerekmediği gibi üye girişi, kayıt, reklamlar gibi öğeler de bulunmuyor. Böylelikle Betternet'i açarak VPN bağlantısı kurduğunuz anda hemen sınırsız internet deneyiminden faydalanabiliyorsunuz. Genel olarak arayüz tasarımının da sade olması ve hemen bağlantıya olanak tanıması, istediğiniz an VPN'i açıp kapamanıza olanak tanıyor.

Betternet'in en dikkat çekici yanı ise, diğer ücretsiz VPN servislerinin aksine bir kota sınırının bulunmaması. Her ne kadar zaman zaman bağlantı hızında yavaşlıklar tecrübe etmeniz mümkün olsa da, herhangi bir kota sınırlaması içerisinde olmamanız, VPN kullanırken video izleme gibi işlemlerden kaçınmanıza gerek bırakmıyor.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda yeni bir VPN uygulaması arayanlar kesinlikle göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VPN Proxy Master

    VPN Proxy Master İndir: Windows PC kullanıcıları için ultra hızlı VPN programı. VPN Proxy Master indirin, internette özgürce gezinin!
  • UFO VPN

    UFO VPN İndir PC: Windows için en iyi ücretsiz VPN programları arasında yer alıyor.
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • VeePN

    1 numaralı güvenilir VPN programı
  • AdGuard VPN

    AdGuard VPN, internette gizli bir şekilde dolaşmanın en ideal yollarından biridir.
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı