Bid Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
163 MB DOSYA BOYUTU

Bid Wars APK mobilde en çok oynanan açık artırma oyunu. Strateji gerektiren oyunda farklı depolara giderek müzayedelere katılıyorsunuz.

Bid Wars APK, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir açık artırma/müzayede oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda eşyalara teklif veriyor ve para kazanmaya çalışıyorsunuz.

Bid Wars APK İndir

Sıra dışı bir oyun olarak karşımıza çıkan Bid Wars, hızlı ve akıllı olmanızı gerektiren bir strateji oyunudur. Oyunda farklı depolara giderek eşyalara fiyat veriyor ve satın almaya çalışıyorsunuz. Rakiplerinizle mücadele ettiğiniz oyunda açık arttırmaları kazanarak namınızı tüm dünyaya yaymaya ve daha büyük etkinliklere katılmaya çalışıyorsunuz. Toptan dolaba, tuvalet kağıdı rulosundan kayıp hazinelere kadar pek çok objenin yer aldığı oyunda en iyi teklifi vermeniz gerekiyor. Kar ederek paza kazanmaya çalışıyor ve büyük paralar peşinde koşuyorsunuz. 200'den fazla objenin yer aldığı oyunda farklı antik ürünleri de bulabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Bid Wars'ı mutlaka denemelisiniz.

Renkli görsellerin ve etkileyici bir atmosferin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Rakiplerinizi iyi analiz etmeli ve en yüksek karı elde etmelisiniz. Büyük etkinliklere katılarak kar oranınızı yükseltebileceğiniz oyunda paralar kazanabiliyor ve kendinizi iyi hissedebiliyorsunuz. Açık arttırma oyunlarını seviyorsanız Bid Wars'ı beğenerek oynayabileceğinizi de söyleyebilirim. Sezgilerinize güveniyorsanız bu oyunu sakın kaçırmayın.

Bid Wars oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

  • Müzayede oyunlarında strateji ile rakiplerinizi geride kalabilirsiniz. Para oyunları ve mücadeleler önemlidir, kararınızı vermek için fazla zamanınız yok. İçgüdülerinizi kullanarak rakiplerinize karşı üstünlük kurun. Doğru yatırımlarla en iyi açık artırma zengin iş adamı siz olun.
  • İş yapmak için depodan yüzlerce öğe toplayın. Bu açık artırma oyununda eski basketbol topları, nadir bulunan antikalar ve hatta uzaylı eserleri dahi kazanabilirsiniz. Bunları satın ve müzayede mücadeleleri için para kazanın.
  • Farklı şehirlerde bir sürü özel açık artırma davetleri alın.
  • En zengin iş adamı olun ve açık artırma mücadelelerinde sizi kimsenin yenemeyeceğini göstermek için efsanevi oyunculara meydan okuyun.
  • Diğer satıcılarla mücadele ederken kelepir antikalar alın veya milyoner olma hayallerinize veda edin.
  • Stratejinizi belirleyin ve en iyi depo sahibi siz olun. Kazanmak için arkadaşlarınızla bahse girerek açık artırmaların kralı ve en büyük iş adamı olun.

 

Murat İşçi

Bid Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Bid Wars, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir açık arttırma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bid Wars, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir açık artırma/müzayede oyunudur. Stratejik kararlar almanız gereken oyunda sezgilerinizi ön plana çıkarıyor ve kar etmeye çalışıyorsunuz.

Kar ederek para kazanmaya çalıştığınız oyunda eşyalara teklif veriyor ve rakiplerinizi geçmeye çalışıyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda 200'den fazla eşyaya teklif verebiliyor ve açık arttırmaları kazanarak kendinizi gösterebiliyorsunuz. Namınızı yayarak daha büyük etkinliklere katılım sağlayabiliyor ve böylece daha yüksek kar oranları elde edebiliyorsunuz. Kendinizi gösterebileceğiniz oyunda stratejik teklifler vermeli ve rakiplerinizi iyi analiz etmelisiniz. Büyük paralar kazanmaya çalışıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Bid Wars'da adeta parayla oynuyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Bid Wars'ı sakın kaçırmayın.

Yüksek kaliteli görsellerin ve etkileyici atmosferin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Büyük etkinliklere katılmak ve daha büyük paralar kazanmak için mücadele ettiğiniz oyunda zorlu rakipler sizleri bekliyor. Oyunda başarılı olmak için rakiplerinizi iyi analiz etmeli ve kazanmak için verebileceğiniz en düşük fiyatı vermelisiniz. Böylece daha fazla kar edebilir ve para kazanabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Bid Wars'ı beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Bid Wars oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK

    Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir, internetsiz uçuş simülatörü oyunu.
  • Uçak Oyunları APK

    Uçak Oyunları APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayacağınız internetsiz uçak simülatörü oyunu.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.