Big Bang Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Big Bang Legends, periyodik tabloda bulunan elementleri öğrenmenizi sağlayan eğitici bir mobil oyundur.

Çocuklar için eğitim vermek oldukça zordur. Onların anlayacağı seviyede ve onları sıkmayacak şekilde bilgilerin paylaşılması gerekiyor. Çoğu öğretmen çocuk eğitimi konusunda yeterince tecrübeli. Peki ya öğretmenler her zaman çocukların yanında mı olacak? Elbette hayır. Öğretmenlerin dışında eğitim vermek ailelere de düşüyor. Çocuklarınıza oynatacağınız oyunlar ile birlikte onun eğitimine katkı yapabilirsiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Big Bang Legends, sizin çocuklarınızın eğitimine katkı yapmanıza imkan sağlıyor.

Big Bang Legends aslında eğlenceli bir aksiyon oyunu. Oyunda verilen karakteri hedefe ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Labirent şeklinde tasarlanan platformda karakterleri hedefe ulaştırmak elbette kolay değil. Karakterinizi çeşitli açılarda fırlatmalı ve ona yön vermelisiniz. Karakterinizi çok hızlı fırlatmamaya özen gösterin. Çünkü karakterinizin her duvara çarpışı canını azaltıyor.

Big Bang Legends oyununda karakterler kimyasal maddeleri ifade etmekte. Periyodik tablonun en önemli maddelerini karakter yapmış olan Big Bang Legends, bu karakterler ile birlikte çocuklara kimyasal elementleri öğretmeye çalışıyor. Çocuklar oyun sayesinde elementlerin rengini, gücünü ve ne işe yaradığını öğrenebiliyorlar. Çok fazla başarılı olmasa da çocuklarınızın bilgisini genişletebilecek olan Big Bang Legends, hem eğlenceyi hem de eğitimi amaçlıyor.

Uğur Sağlam

Big Bang Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Big Bang Legends, kimyasal elementleri öğrenebileceğiniz ve periyodik tablo bilginizi geliştirebileceğiniz eğitici bir mobil oyundur.

Kimya dersi iyi bilenler için oldukça eğlencelidir. Fakat bilmeyenler için ise bir çileye dönüşmektedir. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Big Bang Legends oyunu, size kimyasal bilginizi geliştirme imkanı sunuyor. Big Bang Legends oyunu eğitici olmasının yanı sıra oldukça da eğlenceli.

Big Bang Legends oyununda size verilen karakterleri hedefe ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Hedefe ulaşmak ise hiç kolay değil. Karakterinizi hedefe ulaştırmak için fırlatmak ve bu sayede onu yönlendirmek zorundasınız. Yalnız karakterinizi fırlatırken dikkat etmeniz gerekli. Çünkü karakterinizin canı var ve her çarpmada canı azalıyor. Bu yüzden Big Bang Legends oyununu dikkatli oynamalı ve karakterinize fazla hasar aldırmamalısınız.

Big Bang Legends oyununda karakterler kimyasal elementleri ifade ediyor. Kimyasal elementleri bu şekilde öğretmeye çalışan Big Bang Legends, maddelerin özelliklerini ve dayanıklılığını oyun içerisinde gösteriyor. Big Bang Legends oyunu sayede eğlenerek öğrenilen kimyasal elementler bilgisi unutulmayacak bir şekilde hafızaya yerleşiyor.

Boş zamanlarınızda eğlenmek için oynayabileceğiniz ve eğlenirken öğreneceğiniz Big Bang Legends oyunu tam size göre. Hadi hemen şimdi Big Bang Legends'i indirin ve kimyasal elementleri öğrenmeye başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Bang Racing

    Big Bang Racing, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli arazide yarış oyunu.
  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Bang Bang Tennis

    Bang Bang Tennis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Last Bang

    Last Bang, şerif olarak suçluların ele geçirdiği bir şehri temizlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Magic Chess: Bang Bang

    Gerçek zamanlı satranç oynayacağız.
  • SMALL BANG

    SMALL BANG, meteor parçalarından kaçtığınız retro Android oyunu.
  • Big Brother Türkiye

    Big Brother Türkiye mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Big Brother uygulamasıdır