Big Company: Skytopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
192.1 MB DOSYA BOYUTU

Tarzımıza uygun şehir inşa edeceğiz.

Goodgame Studios imzası ile geliştirilen ve mobil platform oyuncularına ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak sunulan Big Company: Skytopia keyifle oynanıyor.
Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Big Company: Skytopia, oyunculara gökyüzünde bir şehir kurma ve bu şehri yönetme fırsatı sunuyor. Orta dereceli grafikleri ve zengin hikayesi ile oyunculara fantastik bir deneyim sunan mobil simülasyon oyunu içerikleri ile de oldukça sağlam görünüyor. 

Gökyüzünün sınırlarını aşacağımız yapımda ünlü bilim adamları ile güçlerimizi birleştirecek yeni şeyler keşfedecek ve şehrimizi geliştirmek için çalışacağız. Oyun içerisinde fantastik bir yapı ve zengin içerikler bulunuyor. Oyuncular bu içerikler ile kendi şehirlerini kurarak insan çekmeye çalışacak ve aynı şekilde de para kazanacaklar. Mobil platformlarda ücretsiz olarak oynanabilen mobil simülasyon oyunu Android platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır. 


En son güncellemesini 2 Ağustos’da alan yapım oyunculara daha geniş bir içerik sunmak için geliştirilmeye devam ediliyor. Ülkemiz oyuncuları tarafından da mercek altına alınan yapım, Android platformunda 4.5 gibi bir inceleme puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Big Company: Skytopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrimizi kurup yöneteceğiz.

Android ve İOS platformunda simülasyon oyunları arasında yer alan Big Company: Skytopia tamamen ücretsiz bir mobil oyundur.
Orta dereceli grafikleri ve Türkçe içerikleri sayesinde oldukça beğeniyi toplayan mobil simülasyon oyunu oyunculara eğlenceli ve hareketli bir atmosfer sunuyor. Oyun içerisinde kendi şehrimizi kurmaya ve yönetmeye çalışacak, dilediğimiz her şeyi kendi tarzımıza uygun hale getirmeye çalışacağız. 
Mobil yappım da gerçekçi üretim seçeneklerini üreterek insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Detaylı ve zengin bir içeriğe sahip olan mobil yapım oyunculara birbirinden farklı ödüller de sunarak kendi şehirlerini en hızlı şekilde inşa etmelerini sağlıyor. 
Ses efektleri ile de desteklenen yapım çok sayıda farklı görev ile oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunuyor. Oyun içerisinde girişimler yaparak daha fazla insan çekmeye ve daha hızlı bir şekilde gelişmeye çalışarak şehrimizi genişletmeye çalışacağız.  Birbirinden farklı maceraların yer aldığı oyunda etraftaki zenginlerle iş birliği yaparak yeni yerler keşfedecek ve etkileyici bir gökyüzü şehri kuramaya çalışacağız.
Big Company: Skytopia, Android ve İOS platformuna sunulan ücretsiz bir simülasyon oyunudur.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Money Tree City

    Hayalimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator ile sanal dünyada bir yayıncı olabilir, farklı videolar çekip yayınlayabilirsiniz.
  • Farming Simulator 19

    Farming Simulator 19 ile gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayacak, tarla ekip biçebileceksiniz.
  • Big Ambitions

    Big Ambitions'da, Kendi şirketinizi kurun ve New York'un en büyük şirketi haline getirin.
  • Line Puzzle: String Art

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • My Friend Pedro

    Sürükleyici bir oynanışa sahip olan My Friend Pedro Windows platformunu kasıp kavuruyor.
  • Among Us

    Among Us, PC'de indirip oynayabileceğiniz süper eğlenceli online oyun. Popüler online oyun Among Us Steam'de!
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu