Bigasoft Video Downloader Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,806 TOPLAM İNDİRME
10.36 MB DOSYA BOYUTU

Bigasoft Video İndirme ve Dönüştürme Yöneticisi, Windows işletim sisteminizde zevkle kullanacağınız bir sınırsız video indirme programıdır.

Bigasoft Video İndirme ve Dönüştürme Yöneticisi, Windows işletim sisteminizde zevkle kullanacağınız bir sınırsız video indirme programıdır.

Bu programla sınırsız videolar hazır olacak. Tüm çevrimiçi videoları kaydedebilecek ve bunları otomatik olarak popüler video formatlarına çevirebileceksiniz. Böylece zamanınızın çoğu size kalacak. Bigasoft video indirme yazılımı, sadece kullanımı kolay bir video indirme yöneticisi değildir; aynı zamanda güçlü bir ses dosyası indirme programı ve dönüştürücüsüdür. Çevrimiçi videoyu indirdikten sonra müziği videodan ayırarak MP3, WMA, WAV, FLAC, M4A, AC3, AIFF ve benzeri formatlara dönüştürebilir.

Yüksek kalite ve yüksek sanal deneyim sunan program, hem çevrimiçi videoları en iyi kalitede indirme hem de yüksek kalitede sanal deneyim için bunları üst düzeyde dönüştürme kalitesi vadeder. Bu yazılımla Facebook, Google Videos, Metacafe, eHow, Vimeo, MTV, BBC, Dailymotion gibi tüm popüler video sitelerinden video indirmeniz mümkündür. Bunlar, indirmenizden hemen sonra telefon, MP4 çalar, kişisel bilgisayar, televizyon gibi cihazlarda izlenmeye hazırdır. Videoların yüklenmesini beklemeden bilgisayarınıza indirmek, bu programın size sunduğu en büyük avantajlardan biridir. URL’yi tarayıcıdan programa yapıştırın. Dönüştürme formatını seçin ve indir butonuna basın. 

Sibel Aflazi

Bigasoft Video Downloader Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
763 TOPLAM İNDİRME
31.52 MB DOSYA BOYUTU

Mac için Bigasoft Video İndirme ve Dönüştürme Yöneticisi, çevrimiçi videoları MP4, AVI, WMV, MKV, VOB, MPG, FLV, 3GP, WebM, MOV, DV, RMVB, ASF, SWF formatlarına dönüştürür.

Mac için Bigasoft Video İndirme ve Dönüştürme Yöneticisi, çevrimiçi videoları MP4, AVI, WMV, MKV, VOB, MPG, FLV, 3GP, WebM, MOV, DV, RMVB, ASF, SWF formatlarına dönüştürür.

Bu program aynı zamanda Mac için bir videoları MP3 formatında indirme aracıdır. Böylece çevrimiçi videolardan harika sesi ve müziği ayırarak MP3, WAV, AIFF, AC3, WMA, FLAC ve benzeri formatlara dönüştürür. Daha sonra bunları iPad gibi cihazlarda zevkle dinleyebilirsiniz. Facebook, Google Videos, Metacafe, eHow, Vimeo, MTV, BBC, Dailymotion gibi popüler video sitelerinden istediğiniz videoyu indirmenize olanak sağlayan bu yazılım, aynı anda birden çok videoyu indirme kolaylığı da sunar. Bigasoft video indirme yöneticisinin diğer bir özelliği indirmek istediğiniz videoları HD kalitede indirebilmesidir. Bu yazılım Mac bilgisayarınızda anında HD 720p, HD 1080p, HD 2k, ultra yüksek tanımlı (4K), 3D video indirmeyi ve tek bir tıklama ile tanımlamayı destekler. Bir çalma listesini kısa sürede indirmenizi sağlayan Bigasoft ile zamanınızın çoğu size kalacak ve indirdiğiniz her şeyi kısa zamanda istediğiniz formata dönüştürebileceksiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube Video Downloader Pro

    YouTube Video Downloader Pro ile internet üzerinden video ve müzik indirebilmeniz mümkündür
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • YouTube Downloader Pro

    YouTube Downloader Pro, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz ve güvenilir bir programdır.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • Video Downloader Pure

    Video Downloader Pure, Firefox için yapılmış bir video indirme uygulamasıdır.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.