Bike Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Bike Dash,'te arazi şartlarında son hız bisikletimizle ilerlemeye çalışıyoruz.

Bike Dash, bisiklet sürmekten keyif alanların aynı keyfi mobil cihazları üzerinden yaşayabilmelerine imkan veriyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu eğlenceli oyunda ormanda bisikletimizle hızlı bir şekilde ilerlemye çalışıyoruz. Sonsuz koşu oyunu dinamiklerine sahip olan Bike Dash, FPS kamera açısıyla oyuncuları ortama daha fazla dahil ediyor.

Oyunda orman ortamında ilerlerken karşımız farklı türde engeller çıkıyor. Ağaçlar, taşlar ve aniden fırlayan geyikler işimizi zorlaştıran unsurlar arasında bulunuyor. Sadece ormanda değil aynı zamanda kumlu arazilerde de mücadele ediyoruz ve her seferinde farklı bir engelle mücadele etmek durumunda kalıyoruz.

Oyunda 15 farklı parkur bulunuyor fakat bu parkurların sadece bir kısmı açık. Zamanla hepsini açarak bölüm skalamızı genişletebiliyoruz. Sergilediğimiz performansa göre kazandığımız puanları ise bisikletimizi upgrade etmek için kullanabiliyoruz.

Kaliteli grafikleri ile beğenimizi kazanan Bike Dash, bu tarz yarış oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Bike Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

Bike Dash heyecanlı bir bisiklet yarışı oyunudur

Bike Dash oyunculara heyecan dolu bir bisiklet yarışı tecrübesi sunan ve göz alıcı grafikler içeren bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Bike Dash bize tehlikeli engellerle dolu parkurlarda son süratla bisikletimizi kullanma ve adrenalin dolu bir maceraya atılma imkanı veriyor. Yer çekimine meydan okuduğumuz oyunda tepelerden aşağıya bisikletimizle süzülmeye başladıktan sonra havada akrobatik hareketler, uçuk taklalar ve özel numaralar yapabiliyoruz. Oyunda temel amacımız en uzun süre kaza yapmadan yolumuza devam etmek ve yol üzerindeki altınları toplayarak en yüksek puanı yakalamak. Gerçekleştireceğimiz tehlikeli akrobatik hareketler ise bize ekstra puan kazandırıyor.

Bike Dash'da zengin detay seviyesine sahip çöl, orman ve göl gibi parkurlarda yarışmaktayız. Oyunda bisikletimizi dilersek 3. şahıs kamera açısından, dilersek birinci şahıs kamera açısından kontrol edebiliyoruz. Birinci şahıs kamera açısına geçiş yaptığımızda oyun tıpkı gerçekte bisiklet kullanıyormuşuz havası yaratıyor.

Bike Dash oldukça güzel grafiklere sahip. Çevresel detaylar, ışık yansımaları ve gölgeler çarpıcı bir kalite sunuyor. Basitli kontroller, zengin içerik ve keyifli oynanış Bike Dash'ı türünün en iyi oyunlarından biri yapmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motor World: Bike Factory

    Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi ve yarış oyunu.
  • PEPI Bike 3D

    PEPI Bike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Extreme Bike Stunts 3D

    Extreme Bike Stunts 3D heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Moto X3M Bike Race Game APK

    Fantastik parkurları ve mekanizmaları içerisinde barındıran yarış oyunu Moto X3M Bike Race Game APK, web tarafındaki beğenilerden sonra mobil oyuncularla buluştu.
  • Dirt Bike HD

    Dirt Bike HD, birbirinden zorlu parkurları geçmenizi ve bisiklet sürmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Extreme Quad Bike Stunts 2015

    Extreme Quad Bike Stunts 2015 eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Mad Moto Racing Stunt: Bike

    Mad Moto Racing Stunt: Bike, motosikletinizle çılgınca hareketler yapabileceğiniz oldukça zevkli bir yarış oyunudur.