Bike Gear Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet uygulamasıdır.

Bike Gear Calculator, adından da anlaşılacağı gibi bisikletinizin parçalarını kendinize göre ölçüp ayarlamak için kullanabileceğiniz çok faydalı bir uygulamadır. Hangi seviyede bisiklet sürücüsü olursanız olun kullanışlı bulacağınızı düşünüyorum.

Ilk bakışta çok teknik bir uygulamaymış gibi görünse de biraz baktıktan sonra anlamaya başlıyorsunuz. Örneğin diyelim bisikletinize uygun bir zincir almak istiyorsunuz. Uygulama sizin için hangi ayarda zincir alırsanız, ne kadar pedal çevirmeye ne kadar mesafe gideceğiniz gibi hesaplamaları yapıyor.

Yine bir diğer örnek, sürekli gittiğiniz ve sevdiğiniz yollar ve rotalar varsa, çeşitli ekipmanlarla bu yolu nasıl daha hızlı katedeceğinizi hesaplayabiliyorsunuz. Kısacası bu işlerle ilgiliyseniz eğlenerek kullanacağınız ve faydalanacağınız bir uygulama.

Uygulamanın tek eksiği Türkçe desteği olmaması diyebilirim. Sonuçta bunlar teknik konular olduğu için teknik İngilizceyi ve kelimeleri anlamak biraz güç olabiliyor. Fakat bu sorunu aşarsanız beğenerek kullanacağınızı düşünüyorum.

Yolculuklarınızdan optimum seviyede performans almak ve gideceğiniz yer en kısa sürede ulaşmak istiyorsanız, bisikletinizin ekipmanlarını doğru seçmelisiniz. Bike Gear Calculator da size bu konuda yardımcı olacak bir uygulama.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bike Gear Calculator

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir bisiklet uygulamasıdır.

Bisiklet severlerin ve sık sık bisikletiyle gezilere çıkanların beğeneceğini düşündüğüm bir uygulama olan Bike Gear Calculator her ne kadar sadece teknik bilgisi olanlara hitap ediyormuş gibi görünse de aslında öyle değil.

Ne seviye bisiklet sürücüsü olursanız olun bu uygulamayı faydalı ve kullanışlı bulacağınızı düşünüyorum. Çünkü bu uygulama ile bisiklet yolculuklarınızı en az yorucu ve en yüksek seviyede keyifli hale getirebileceksiniz.

Uygulamanın temel olarak amacı bisikletinizin parçalarını size en uygun şekilde ayarlamanızı sağlamak. Bisikletinize uygun bir zincir almak istediğinizde veya sürekli kullandığınız rotaları daha hızlı katetmek istediğiniz için zincirinizi değiştirmek istediğinizde tek yapmanız gereken bu uygulamadan yardım almak. Uygulama hangi ayarda zincir alırsanız, ne kadar pedal çevirmeye ne kadar mesafe gideceğiniz gibi hesaplamaları yapıyor. Bu sayede doğru zinciri seçebiliyorsunuz.

Uygulamanın Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen iOS versiyonunda cüzi bir miktar para ödemeniz gerekiyor. Bir diğer eksisi ise Türkçe desteği olmaması. Teknik kelimeleri anlamakta zorlanabilirsiniz, fakat bu zorluğu aşarsanız, uygulamayı beğeneceksiniz.

Bisikletle ilgiliyseniz ve bu konulara merak duyuyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Repair

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet tamir uygulamasıdır.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • MyScript Calculator

    Android MyScript Calculator uygulamasıyla hesap işlemlerinizi eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz.
  • SKF Calculator

    SKF Calculator uygulaması mühendislerin işine yarayabilecek birçok hesaplama aracı sunuyor.
  • Calculator

    Calculator uygulamasını kullanarak Android cihazınızda en kolay yoldan hesap işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hodor Calculator

    Hodor Calculator ile matematiği eğlenceli bir hale getirmeniz mümkün.
  • Discount Calculator

    Discount Calculator uygulamasıyla mağazalardaki indirimli ürünlerin gerçek fiyatlarını hesaplayabilirsiniz.
  • Google Calculator

    Google Calculator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır