Bike Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
581 TOPLAM İNDİRME

Bike Rivals Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motosiklet oyunudur.

Bike Rivals hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir motosiklet oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyun Miniclip stüdyolarından çıkmış olma ünvanını taşıyor. Dolayısıyla kötü bir sürprizle karşılaşacağımızı düşünmeden oyuna başlıyoruz.

Önyargılarımız bizi yanıltmıyor ve güzel bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Hızlı akan ve dinamiklik konusunda bekleneni fazlasıyla veren oyun yapısı Bike Rivals’ın en güçlü yanlarından bir tanesi. Oyunda gerçekçi fizik tepkimelerine yer verilmiş. Buna ek olarak kontroller de sorunsuz olarak çalışıyor. İster tilt kontrol ister dokunmatik kontrolleri kullanarak motosikletimizi yönetebiliyoruz. Farklı tipte motosikletler olduğu için kullanıcılara geniş bir seçenek listesi sunuluyor. İstediğinizi seçin ve oyuna başlayın.

Tahmin ettiğiniz gibi bu oyunda denge çok önemli bir yere sahip. Zorlu arazi koşullarında yapacağınız hatalı bir hareket bölümü başarısızlıkla sonuçlandırmanıza sebep olabilir. Eğer beceri ve aksiyon oyunu dinamiklerini bir araya getiren başarılı bir oyun arıyorsanız Bike Rivals’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Bike Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Bike Rivals hızlı ilerleyen, aksiyon dolu bir motosiklet yarışı oyunudur.

Bike Rivals hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu, dinamik bir motosiklet oyunudur. Gerçekçi fizik tepkimeleriyle donatılan oyunda yapacağınız her hareketin kendine özgü sonuçları var. Dengeyi tutturamazsanız yere çakılabilirsiniz. Dolayısıyla hem hızlı hem de dengeli gitmek gerekiyor.

Tilt ve dokunmatik olmak üzere iki farklı kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda onlarca farklı bölüm bulunuyor. İlk birkaç bölümde oyunun dinamiklerine alışıyoruz. Daha sonraki bölümlerde ise gerçek yeteneğimizi gösterme şansı yakalıyoruz. Farklı karakterler ve kişiselleştirme seçenekleri oyunun en dikkat çeken yönler iarasında.

Oyunun grafikleri ortalama seviyelerde. Açıkçası daha iyi birkaç örnek görmüştür fakat bu kesinlikle Bike Rivals’ın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Bike Rivals’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hardwood Rivals

    Hardwood Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Racing Bike Free

    Racing Bike Free tamamen ücretsiz olarak sunulan ortalama kalitede bir motosiklet yarışı oyunudur.
  • Bike Racing 3D

    Bike Racing 3D mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama seviyede bir motosiklet oyunudur.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • WCC Rivals

    Gerçek zamanlı bilek güreşlerine katılacağız.
  • Bike Unchained 2

    Mobilde 1 numaralı dağ bisikleti oyunu
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.