Bike Unchained 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
363 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Mobilde 1 numaralı dağ bisikleti oyunu

Bike Unchained 2, Red Bull tarafından geliştirilen ve milyonlarca indirmeye ulaşan bisiklet yarışı oyunu Bike Unchained’in yeni. Özellikle görsel tarafta iyileştirme içeren bisiklet yarış oyununda ya dünyanın dört bir yanından gerçek oyunculara karşı adrenalin yüklü yarışlara giriyor, ya da Slopestyle mücadelelerinde en iyi hareketleri yaparak dereceye girmeye çalışıyorsunuz. Sadece profesyonel yarışçıların bulunduğu gerçek bir bisiklet yarışı oyunu!

Android özelinde değil, mobil platformdaki en iyi dağ bisikleti oyunu diyebilirim. Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış veren online bisiklet oyunu Bike Unchained 2’de çok oyunculu yarışlar ve canlı etkinlikler sizi bekliyor. Günlük, haftalık düzenlenen ve özel etkinliklerde büyük ödüllerin sahibi olurken, çok oyunculu yarışlarda üç yarışçı arasından sıyrılıp bitiş çizgisine ulaşmak için tozu dumana katıyorsunuz. Dağ bisikleti kullanmanın inceliklerini, püf noktaları Aaron, Szymon gibi profesyonel bisikletçilerden öğreniyorsunuz.

Erkan Calp

Bike Unchained 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
1.3 GB DOSYA BOYUTU

Profesyonel bisikletçilerle yarışın.

Bike Unchained 2, Red Bull’un mobilde en çok indirilip oynanan dağ bisikleti oyunu Bike Unchained’in devamı niteliğinde hazırlanmış. Favori dağ bisikletinizi alıp dünyanın dört bir köşesinden oyunculara karşı adrenalin yüklü yarışlara giriyorsunuz. Sadece profesyonellerin yarıştığı çok oyunculu yarışlar kadar sıralama bazlı Slopestyle yarışlar da heyecan verici!

iPhone/iPad cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi grafikli ve kontrollü bisiklet yarış oyunu diyebilirim. İlki milyonlarca kez indirilen dağ bisikleti oyununun yenisinde daha da etkileyici grafiklerle karşılaşıyoruz. Büyük ödüllerin dağıtıldığı lig mücadelelerinden canlı etkinliklere (günlük, haftalık ve özel) multiplayer yarışı sevenler için birçok mod yer alıyor. Aaron’dan Szymon’a birçok ünlü bisikletçiden de yeni hareketler öğrenip yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Dünyanın en iyi üreticilerinin profesyonel bisikletçilere özel ürünleri de oyunda mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Unchained

    Bike Unchained moıbil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bisiklet yarışı oyunudur
  • Dirt Bike HD

    Dirt Bike HD, birbirinden zorlu parkurları geçmenizi ve bisiklet sürmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Mad Skills BMX 2

    Mobildeki en iyi bisiklet yarışı oyunu
  • Wheelie Bike

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • Traffic Bike Driving Simulator APK

    Farklı haritalarda sürüş deneyimi yaşadığınız Traffic Bike Driving Simulator APK, harika motosikletlerle yarışma imkanı sunuyor.
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.