Bike Unchained

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Bike Unchained moıbil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bisiklet yarışı oyunudur

Bike Unchained güzel grafikleri kolay kontroller ve eğlenceli bir oynanışla birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bisiklet yarışı oyunu olan Bike Unchained'de zorlu arazilerde geçen bisiklet yarışlarına katılıyoruz ve rakiplerimizi yenip şampiyon olabilmek için mücadele ediyoruz. Oyunda dağ yamaçlarından aşağıya doğru inerken çok sayıda rampadan atlıyoruz ve en kısa sürede parkuru tamamlamak için çabalıyoruz.

Bike Unchained'de rampalardan uçtuktan sonra doğru bir şekilde iniş yapmamız gerekmekte. Oyunun gerçekçi fizik motoru sayesinde düştüğünüzde ve bisikletinizin dengesini kaybettiğinizde doğal tepkiler almaktasınız ve yarışçınızın feci kazalar geçirdiğine şahit olmaktasınız.

Bike Unchained oldukça güzel grafiklerle donatımış bir oyun. Eğer bolca adrenalin yaşamak isterseniz Bike Unchained'ı tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Bike Unchained

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
201 MB DOSYA BOYUTU

Bike Unchained kaliteli bir mobil yarış oyunudur

Bike Unchained eğer zorlu ve heyecanlı bir yarış oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil bisiklet yarışı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bike Unchained'de dünya ünlü bisikletçileri seçerek zorlu dağ bisikleti şampiyonlarına katılıyoruz ve ezeli rakiplerimizle mücadele ediyoruz. Oyunda temel amacımız dağ yamaçlarından aşağıya doğru en yüksek hızda inmek ve en kısa süre içerisinde yarış parkurunu tamamlamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise reflekslerimizi konuşturmamız gerekiyor.

Bike Unchained'de temel olarak dağ inişlerinde rampalara dikkat etmemiz gerekiyor. Hızlı bir şekilde dağdan aşağıya inerken bir anda rampalardan havalanabiliyoruz. Yere doğru bir şekilde inebilmek ve kaza yapmamak için bisikletimizi dengede tutmamız gerekiyor. Oyun bu yönüyle anlık değişikliklere uyum sağlama kabiliyetimizi ölçmekte.

Bike Unchained'de oyuncuları yüksek kaliteli grafikler beklemekte. Oyunun kontrollerinin de basit olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Unchained 2

    Mobilde 1 numaralı dağ bisikleti oyunu
  • Motor World: Bike Factory

    Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi ve yarış oyunu.
  • PEPI Bike 3D

    PEPI Bike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Extreme Bike Stunts 3D

    Extreme Bike Stunts 3D heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Moto X3M Bike Race Game APK

    Fantastik parkurları ve mekanizmaları içerisinde barındıran yarış oyunu Moto X3M Bike Race Game APK, web tarafındaki beğenilerden sonra mobil oyuncularla buluştu.
  • Extreme Quad Bike Stunts 2015

    Extreme Quad Bike Stunts 2015 eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Dirt Bike HD

    Dirt Bike HD, birbirinden zorlu parkurları geçmenizi ve bisiklet sürmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.