Biletinial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

Biletinial, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, etkinliklere bilet almanızı sağlayan bir online bilet satın alma uygulamasıdır.

Biletinial, adından da anlaşılacağı üzere online bilet satın alabileceğiniz bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, gitmek istediğiniz her türlü etkinliğin biletini, konumuzunu seçtikten sonra kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu türde başarılı bir uygulama arayanların denemenizi kesinlikle öneririm.

Bilet satın alma uygulamalarında alternatif arayanların çok hoşuna gidecek bir uygulama olan Biletinial, konser, tiyatro, sinema, eğitim, futbol, basketbol, voleybol ve çok daha fazlasını satın almanıza olanak tanıyor. Oldukça şık bir arayüzü olan uygulama, tamamen işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için tasarlanmış. Diğer yandan, aradığınız pek çok etkinliğe de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu noktada tek yapmanız gereken bulunduğunuz yeri seçerek, konumunuzda gerçekleştirilecek etkinlikleri takip etmeniz ve dilerseniz bilet satın almanız. Açıkçası uygulamanın tam ihtiyacı karşılamaya yönelik olduğunu söyleyebilirim. 

Eğer eğlence uygulamaları arasında iyi bir online bilet satın alma uygulaması arıyorsanız Biletinial'ı ücretsiz indirebilirsiniz.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Biletinial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
14.8 MB DOSYA BOYUTU

Biletinial, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, gitmek istediğiniz etkinlikle kolaylıkla bilet alabileceğiniz bir uygulamadır.

Biletinial, gitmek istediğiniz etkinlikleri takip edip, bilet satın alma işlemi yapabileceğiniz bir uygulama olarak dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, konser, tiyatro, sinema, eğitim, futbol, basketbol, voleybol ve çok daha fazlasının biletlerini kolaylıkla satın alabileceksiniz. 

Günümüzde etkinlikleri takip etmek gerçekten zorlaştı. Sosyal medya platformlarından, SMS'lerle veya bilboardlarla sürekli enformasyona maruz kalıyoruz. Dolayısıyla bunları tek bir uygulama aracılığıyla takip etme farz oldu. Bunun yanında kolaylıkla bilet satın alma işlemi de gerçekleştirebilirsek, istediğimiz planı kolaylıkla organize edebiliriz. Biletinial uygulaması da bu tip eğlence uygulamalarından biri ve kolaylıkla istediğiniz işlemleri yapmanıza olanak tanıyor. Bulunduğunuz konumdaki kategorilerden istediğiniz etkinliği seçin ve biletinizi online satın alın. Evet, yapmanız gereken tek şey bu. Üstelik çok kullanışlı bir arayüze sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Biletinial uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır