Bindle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Bindle uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla grup sohbetleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bindle uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en kolay yoldan grup sohbetleri gerçekleştirebilmek için kullanabilecekleri alternatif çözümler arasında yer alıyor ve temel olarak grup sohbetlerine yöneldiği için uygulamanın tüm özellikleri bunu kolaylaştıracak şekilde yapılandırılmışlar. Kolay bir arayüz ve hızlı yapıyla karşımıza çıkan uygulama, böylece birebir konuşmalar yerine tüm dostlarına ulaşmak isteyenlerin hoşuna gidecektir.

Uygulamayı kullanırken insanları sohbet grubunuza davet edebilmek için tek tek kişileri bir oda içerisine almanız gerekmiyor ve direkt olarak bir hashtag paylaşımı sayesinde herkesin o hashtag üzerinden sohbete katılmasını sağlayabiliyorsunuz. Böylece bağlantılarınızı tek tek arayarak onları gruba dahil etmekle uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Uygulamanın kendi içerisinde yer alan GIF ve emoji arama özelliği sayesinde duygularınızı ve ifade etmek istediklerinizi en hızlı yoldan aktarmak da mümkün. Bu sayede ek emoji uygulamalarına veya paralı emojilere de ihtiyacınız kalmıyor.

Tabii ki dostlarınıza mention atarak onlardan bahsettiğinizi bildirimlerle belirtme gibi bazı sosyal ağlara özgü özellikler de yine uygulamada mevcutlar. Herhangi bir telefon numarası kaydı gerektirmemesi sayesinde anonimliğini korumak isteyen kullanıcılar da tüm aradıklarını bulacaklardır.

Bindle'ın 3G veya Wi-Fi internet bağlantısı gerektirmesi ise tabii ki bir sohbet uygulamasından beklenen bir şey. Eğer grup sohbetlerini standart mesajlaşma uygulamalarına göre daha verimli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Bindle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Bindle uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan grup sohbetlerinizi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bindle uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının arkadaşlarıyla kolayca grup sohbetleri gerçekleştirmelerine olanak tanıyan ücretsiz bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Çok sade ve basit bir arayüz üzerinden ilerlemesine rağmen sahip olduğu özelliklerin pek çok kullanıcı için yeterli olacağını da belirtmek gerek.

Uygulama içerisinde grup sohbetleri yapabilmek için ayrı ayrı gruplar kurmak yerine bir hashtag yani etiket yaratmanız gerekiyor. Bu etiketi dostlarınızla paylaştığınızda direkt olarak etiketin altındaki sohbetlere dahil olabiliyorlar ve böylece sohbetlere girmek veya çıkmak oldukça basit bir hale geliyor. Tabii ki dilerseniz bireysel mesajlar göndermek de mümkün ve grupta bahsetmek istemediğiniz şeylerde bu özellikten faydalanabiliyorsunuz.

Emoji ve GIF arama desteği sayesinde uygulamayı kullanırken duygularınızı ifade etmekte de zorlanmayacaksınız. Uygulamanın bu konuda çok zengin seçenekler sunabildiğini de belirtmem gerek. Kullanırken herhangi bir şekilde telefon numaranızı gerektirmemesi ise gizliliğini korumak isteyen kullanıcıların en sevecekleri yanlar arasında.

Bildirim desteğine de sahip olan Bindle, bildirimlerin hangi durumlarda verileceğine dair ayarlar da barındırdığı için her mesaj bildirimini almak yerine biraz daha özelleştirilmiş bir sohbet deneyimi elde etmenizi sağlıyor. Özellikle grup sohbetleri gerçekleştiren kullanıcıların denemeden geçmemeleri gereken uygulamalar arasında yer aldığını düşünüyorum.

Tabii ki uygulamanın aktif bir şekilde çalışabilmesi için 3G veya Wi-Fi ağlarından internete bağlı olmanız gerektiğini unutmayın. Uygulama pil ömrü konusunda insaflı davranıyor ve hızlı bir tüketim gerçekleştirmiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.