Bitdefender Antivirus Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
38,047 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Bitdefender Antivirus Free ile bilgisayarınızı yormadan zararlı yazılımlara karşı etkili bir koruma elde edebilirsiniz.

Bitdefender Antivirus Free, bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en etkili antivirüs programlarından bir tanesidir. Oldukça basit ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan antivirüs programı, sizin için neredeyse her türlü koruma işlemini otomatik olarak gerçekleştirmekte ve herhangi bir kafa karışıklığını ortadan kaldırmaktadır.

Bitdefender Antivirus Free Özellikleri

  • Gerçek zamanlı koruma,
  • Sade kullanıcı arayüzü,
  • Düzenli veritabanı güncellemeleri,
  • Otomatik tarama,
  • Hassas tarama,
  • Farklı dil seçenekleri,

Sistem tepsisi üzerinde yer alan ve bilgisayarınızı yormadan anlık olarak gerçek zamanlı koruma sağlayan Bitdefender, olası bir şüpheli aktivite tespit etmesi halinde sizi uyarır ve sizin onayınız doğrultusunda tehlikeyi ortadan kaldırır. Sizin için gerekli tüm ayarları otomatik olarak gerçekleştiren virüs programı, herhangi ekstra bir ayar yapmanıza gerek duymaz.

Kurulum işlemi de oldukça basit ve hızlı olan Bitdefender Antivirus Free, kurulum sonrasında otomatik olarak bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı tarar ve olası tehditleri ortadan kaldırarak sizlere çok daha güvenli bir bilgisayar kullanım deneyimi sunar.

Aktif virüs kontrolü adlı bir teknolojiden faydalanan program, henüz virüs olduğu bilinmeyen veya net olarak tanımlanmamış zararlı yazılımları dahi tespit edebiliyor. Bulut bilişimden de hatırı sayılır bir destek alan program, direkt olarak virüs tanımlarını kendi bulut sunucusundan çekiyor ve anlık olarak en güncel virüslere karşı korunmak mümkün hale geliyor.

Rootkitlere karşı durabilmesiyle bir anti-rootkit kabiliyeti de kazanması, ayrıca internet bağlantısı üzerinden veri sızdıran kötücül yazılımları engelleyebilmesi sayesinde kişisel bilgilerinizin ve güvenliğinizin korunduğundan emin olabiliyorsunuz. Tehlikeli olarak bilinen web sitelerini ziyaret etmeden önce karşınıza uyarılar çıkaran Bitdefender ücretsiz antivirüs programı, kredi kartı hırsızlıkları veya kullanıcı adı şifre çalıntılarına karşı sizi bilgilendirebiliyor.

Sonuç olarak Bitdefender Antivirus Free, antivirüs yazılımını değiştirmek ve yeni antivirüs programı denemek isteyen kullanıcılar için oldukça iyi bir seçim olacaktır.

Bitdefender Antivirus Free İndir

Windows platformu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Bitdefender Antivirus Free, kullanıcılarına gerçek zamanlı kullanım deneyimi sunuyor. Zararlı yazılımlara karşı anında müdehale eden ve kullanıcılarını koruyan antivirüs uygulaması hem bilgisayar hem de mobil platformda milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor.

Can Çevrim

Bitdefender Antivirus Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,945 TOPLAM İNDİRME
0.99 MB DOSYA BOYUTU

Bitdefender Antivirus Free, bulut tarama teknolojisi sayesinde tüm virüsleri cihazınızdan uzak tutar.

Bulut tarama teknolojisini kullanan Bitdefender Antivirus Free, Android cihazlarınızı en son güvenlik tehditlere karşı koruyan ücretsiz bir güvenlik uygulamasıdır.

Android tablet ve telefonunuzu yavaşlatmadan veya pil ömrünü etkilemeden sürekli koruma sağlayan uygulama, mobil cihazınıza indirdiğiniz yeni uygulamaları olası risklere karşı otomatik olarak tarar. Bitdefender tarafından geliştirilmiş olan Bitdefender Mobile Security ile aynı tarama motorunu kullanan uygulama Android cihazınızı hedef alan tüm virüsleri tespit edebilir. Güçlü tarayıcı cihazınızı zararlı aktivitelere karşı 7 / 24 korur. Büyük boyutlara varan virüs imzaları indirmek yerine bulut servislerini kullanarak gerçek zamanlı koruma sağlayan Bitdefender Antivirus Free, süper hızlı tarama gerçekleştirir, pil ömrü ve cihaz performansını etkilemez.

Tamamen ücretsiz olan uygulamanın başlıca özellikleri:

• Bulut tarama teknolojisini kullanır.
• Android cihazınızı yavaşlatmaz.
• Android cihazınızın pilini tüketmez.
• Yeni yüklenen uygulamaları otomatik olarak tarar.
• 7 / 24 koruma sağlar.
• Hiçbir ayar gerektirmez.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitDefender Antivirus Plus

    Virüs, casus yazılım, kimlik hırsızları gibi sisteminize sızmaya çalışan her türlü tehditten sizi koruyan BitDefender Antivirus Plus, kolay kullanım sağlayan arayüzüyle sisteminizi yormuyor.
  • Bitdefender 60-Second Virus Scanner

    Bitdefender 60-Second Virus Scanner, ultra hızlı ve ücretsiz virüs tarayıcıdır.
  • BitDefender Rescue CD

    BitDefender Rescue CD ile sistem kurtarma diski oluşturarak virüs temizliği yapabilirsiniz
  • Antivirus Removal Tool

    Antivirus Removal Tool, antivirüs programlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olur.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Bitdefender Adware Removal Tool

    Bitdefender Adware Removal Tool, Windows PC'nize yerleşen reklam yazılımlarını kaldırmak için kullanabileceğiniz bir güvenlik aracı.
  • Bitdefender Windows 8 Security

    Bitdefender Windows 8 Security, Windows 8 / 8.1 için özel olarak hazırlanmış ilk antivirüs programıdır.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.