Bitki Koruma Ürünleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
8.9 MB DOSYA BOYUTU

Tarla ve bahçelerinizdeki ürünleri zararlı organizmalardan koruyacak ilaçlara Bitki Koruma Ürünleri uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Bitki Koruma Ürünleri uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Tarım ve Orman Bakanlığı veritabanına erişebilir, tarla ve bahçelerinizdeki bitkileri koruma altına alabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hizmete sunduğu Bitki Koruma Ürünleri, tarla ve bahçe işiyle uğraşanların en büyük sorunlarını çözmek amacıyla kapsamlı içerikler sunuyor. Bitki koruma ürünleri, aktif maddeler, zararlı organizmalar ve mrl oranları gibi bölümlerde hizmet veren uygulamada, merak ettiğiniz tüm detaylara kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Bitkiler, meyve ve sebzelerin kullanım bilgilerinin yanında, ilgili bitkinin zararlı organizmalarına karşı sunulan ürünleri de sizlere sunan Bitki Koruma Ürünleri uygulamasında, zararlı organizma adını, ilaç hasat süresini ve dozajını öğrenebiliyorsunuz. İlacın içeriği, formulasyonu ve ruhsat adını da gösteren Bitki Koruma Ürünleri uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bitki Koruma Ürünleri

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
24.4 MB DOSYA BOYUTU

Bitki Koruma Ürünleri uygulamasında, bitkilerinize zarar veren organizmalara karşı kullanabileceğiniz ilaçları öğrenebilirsiniz.

iOS cihazlarınıza indireceğiniz Bitki Koruma Ürünleri uygulaması ile meyve, sebze ve diğer bitkilerinizi zararlı organizmalardan koruyabileceğiniz ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tarla ve bahçe işiyle uğraşanların ilgiyle kullanacağını düşündüğüm Bitki Koruma Ürünleri uygulaması, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın veri tabanındaki bilgilere doğrudan ulaşabilme imkanı sunuyor. Tarla ve bahçelerinizdeki ürünlerinize zarar verebilen organizmalardan kurtulmanız için gereken ilaçları öğrenebileceğiniz Bitki Koruma Ürünleri uygulamasında, ilgili ilacın ruhsat adını, formulasyonunu, hasat süresini ve uygulanması gereken dozajı da görebilirsiniz.

Bitkilerinizi korumak için kullanabileceğiniz ürünlere ait kullanım bilgilerinin yanında, aktif madde, zararlı organizmalar, bitkiler ve mrl oranları gibi bölümlere de erişim sağlayabileceğiniz Bitki Koruma Ürünleri uygulamasında, tüm verilere çevrimdışı olarak da erişebilirsiniz. Eğer siz de bitkilerinizi korumak ve verimli bir hasat gerçekleştirmek istiyorsanız, Bitki Koruma Ürünleri uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tesbihane

    Tesbihane uygulamasıyla tesbih, yüzük, aksesuar gibi ürünleri kolayca satın alabilirsiniz.
  • Semt

    Semt, sadece ikinci el ürünleri bulabileceğiniz, ilan da verebileceğiniz pratik bir alışveriş uygulaması.
  • Bebecruz

    Bebeğinizin kullanmadığı kıyafetlerini ve eşyalarını satabilir, diğer ürünleri inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz.
  • Bebek Mağazaları

    Bebek Mağazaları uygulamasıyla anne ve bebek ürünleri satan online mağazalara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Madame Coco

    Madame Coco uygulamasında evinize en uygun ürünleri bulabilirsiniz.
  • Mama

    Mama isimli bu uyuglamayı kullanarak çocuğuna oyuncak ve giyecek ürünleri satın alabilirsiniz.
  • Gearbest

    Gearbest, kaliteli ürünleri uygun fiyata satışa sunan yurt dışı alışveriş uygulaması.
  • Pounce

    Pounce sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak ürünleri fotoğraflayabilir ve mağazalarda otomatik olarak aratabilirsiniz.