BitLife

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
374 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.

BitLife APK, yaşam simülatörü oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Sıfırdan yeni bir hayata başlayarak seçtiğiniz konu üzerinden hayatınızı şekillendirebileceğiniz BitLife, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur. Popüler yaşam simülasyonu oyunları arasında olan BitLife APK indirme seçeneğiyle sizlerle.

BitLife APK İndir

Doğumunuzdan başlayarak öleceğiniz ana kadar her ayrıntıyı yaşayabileceğiniz ve hayatınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda yönlendirebileceğiniz bu oyunda amaç, doğduğunuz günden itibaren örnek bir vatandaş olarak hayata devam etmek ve görevleri tamamlayarak büyük başarılara imza atmaktır. Bu hikaye oyunu ile bir karakteri yöneterek okula gidebilir, evlenebilir, iş sahibi olabilir ve saha onlarca hayat aktivitesine katılabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda hayatınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Okul tercihleri, evleneceğiniz kadın ve daha birçok faaliyeti kendi seçimleriniz sonucu gerçekleştirebilirsiniz. Örnek bir vatandaş olarak oyuna devam edebilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan BitLife, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyunudur.

BitLife Türkçe APK

BitLife, metin tabanlı yaşam simülatörü oyunu olduğundan BitLife Türkçe APK dosyası çok aranıyor. BitLife Türkçe dil seçeneği sunmuyor. BitLife Türkçe APK veya BitLife Türkçe yama Android vb. aramalar ve istekler olsa da oyunun geliştiricisi Türkçe dil desteğini eklemiş değil.

Doğukan Çağlakpınar

BitLife

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
91.1 MB DOSYA BOYUTU

Hayatın tüm aşamalarını ayrıntılı bir şekilde ele alabileceğiniz ilginç bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğduğunuz günden başlayarak yeni bir hayat kurabileceğiniz ve hayatınızı istekleriniz doğrultusunda şekillendirerek örnek bir vatandaş olmak için mücadele edeceğiniz BitLife, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Hayatınızın her noktasını en ince ayrıntısına varana kadar kontrol edebileceğiniz ve farklı alanlarda yaptığınız tercihlerin sorumluluğunu üstlenebileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, doğumunuzdan ölümünüze kadar hayatı doğru bir şekilde yaşamak ve örnek bir insan olarak son ana kadar yaşamınızı sürdürmektir. Bu hikaye oyunu ile hayatınızda her türlü kararı siz alacak ve sonuçlarına da siz katlanacaksınız. Evlenebilir, okula gidebilir, askere çağrılabilir ve iş hayatınızda çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Tüm bu hayat aktivitelerini başarıyla gerçekleştirerek seviye atlayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Farklı konusu ve sürükleyici özelliği ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan BitLife, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avakin Life APK

    Avakin Life APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir 3 boyutlu sanal dünya oyunudur.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK

    Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir, internetsiz uçuş simülatörü oyunu.
  • TheoTown APK

    Android şehir kurma oyunlarından TheoTown, SimCity'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Şehir simülatörü oyunu TheoTown APK internetsiz oynanış sunar.
  • Uçak Oyunları APK

    Uçak Oyunları APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayacağınız internetsiz uçak simülatörü oyunu.
  • Sims FreePlay APK

    Sims FreePlay APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir en iyi yaşam simülasyonu oyunu.
  • The Road Driver APK

    The Road Driver APK, kamyon, otobüs ve başka araçlar kullandığınız sürüş simülatörü, sürüş simülasyonu oyunu.