BitTorrent Shoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

BitTorrent Shoot, Android telefon ve tabletleriniz üzerindeki tüm dosyalarınızı arkadaşlarınıza özgürce göndermenizi sağlayan başarılı bir Android dosya paylaşım uygulaması.

BitTorrent Shoot, popüler torrent program BitTorrent'in üreticisi tarafından geliştirilen ve Android kullanıcılarına büyük boyutlu dosya gönderme imkanı sunan yararlı bir uygulama.

Android, iOS ve Windows Phone için çıkarılan versiyonları sayesinde en büyük 3 mobil işletim sistemine ve milyonlarca kişiye hitap eden uygulamanın en güzel özelliği, kullandığınız akıllı telefon ne olursa olsun tüm diğer cihazlar ile dosya paylaşamı yapabiliyor olmanız.

Uygulamanın kullanımı aslen ücretli fakat indirmek ve ilk 3 dosya gönderme işlemi ücretsiz olarak sunuluyor. Bu işlemlerden sonra bir defaya mahsus düşük bir ücret ödeyerek sınırsız dosya gönderme işlemi yapabilme hakkı kazanıyorsunuz. Popüler mesajlaşma uygulama WhatspApp'ın ücretlendirme sistemini kullanan BitTorrent Shoot, Peer 2 Peer yani eşler arası dosya transferi imkanı sunuyor. Fakat daha da önemlisi toplu fotoğraf ve büyük boyutlu dosya gönderme işlemlerinizi herhangi bir boyut limiti olmadan yapabiliyorsunuz.

3 basit adımda dosya gönderimi yapabilmek için ilk olarak uygulamayı açarak gönder tuşuna basıp, göndermek istediğiniz fotoğraf ve videoları seçmeniz gerekiyor. Daha sonra ister bir kişiye isterseniz de birden fazla kişiye gönderirken QR koduyla birlikte gönderme işlemini yapıyorsunuz. Göndereceğiniz kişiler QR kodu okuatarak göndermiş olduğunuz dosyaları trasfer etmeye başlıyor.

Sade ve temiz bir arayüze sahip olan uygulama transfer işlemi sırasında da detaylı olarak bilgi sunuyor. Uygulamadaki en ince nokta ise dosya gönderme ücretli olmasına rağmen, dosya almak tamamen ücretsiz. Yani uygulamayı satın alan kullanıcılar sınırsız dosya gönderimi yapabiliyorken, ücretli olarak satın almayan kullanıcılar sadece sınırsız dosya alımı yapabiliyor.

Eğer büyük boyutlu dosya gönderimleri yapma ihtiyacınız sık sık oluyorsa, BitTorrent Shoot uygulamasını kesinlikle indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

BitTorrent Shoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

BitTorrent Shoot, iPhone ve iPad'lerinizden tüm mobil cihazlara büyük boyutlu dosyaları kolayca gönderebileceğiniz yararlı bir iOS dosya paylaşım uygulaması.

BitTorrent Shoot, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki tüm fotoğraf ve videoları Android, iOS ve Windows Phone sahibi arkadaşlarınıza gönderebilmenizi sağlayan yararlı bir iOS uygulaması.

BitTorrent'in uygulaması olan Shoot, ücretsiz olarak sunulmasına rağmen sadece indirme ve ilk 3 dosya gönderimi ücretsiz. Sonrasında fotoğraf ve video gönderimi yapabilmek için uygulama içerisinden bir kereye mahsus satın almanız gerekiyor. Fakat uygulama ile dosya alımları ücretsiz.

Herhangi bir boyu limiti olmayan uygulama sayesinde fotorğaflarınızı toplu olarak ya da büyük boyutlu videolarınızı arkadaşlarınız ile paylaşabilmeniz mümkün kılınıyor.

Peer to Peer teknolojisi kullanılarak yapılan dosya transfer işlemleri mobil cihazınızdaki internet hızına göre dğeişmektedir. 3G ya da WiFi farketmeksizin dosya gönderimi ya da alımı yapabildiğiniz uygulama ile WiFi bağlantısı kullanarak işlem yapmanız büyük ihtimalle dosya transfer işlemlerinizi hızlandıracaktır.

Son derece kolay bir kullanıma sahip olan BitTorrent Shoot, genel olarak uygulamayı kullanırken temiz bir arayüz sunuyor. Dosya transferleri yapılırken de transfer işleminin detaylarını size rhatça görebileceğiniz şekilde büyük yazılar ile sunuyor.

3 adımda fotoğraf ve video gönderimi yapabilmenizi sağlayan uygulama BitTorrent Shoot sayesinde farklı mobil cihazlar arasında dosya transferi çok basit. Arkadaşlarınız arasında yayıldıkça kullanımı daha yararlı hale gelen uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip ücretsiz dosya gönderimlerinizi kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

BitTorrent Shoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent Shoot, Windows Phone'larınız üzerinden farklı mobil cihazlara büyük boyutlu dosyalar ve fotoğraflar göndermenizi sağlayan yararlı bir uygulama.

BitTorrent Shoot, Windows Phone sahiplerinin hem diğer Windows Phone sahibi kişilere hem de Android ve iOS mobil cihaz sahibi olan tanıdıklarına büyük boyutlu video ve toplu olarak video gönderimi yapabileceğiniz yararlı ve başarılı bir uygulama.

Uygulamayı cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyor olmanıza rağmen, ilk 3 dosya gönderiminden sonra ücret ödeyerek sınırsız kullanım hakkını elde etmeniz gerekiyor. Yani uygulamayı indirme ve ilk 3 dosya gönderimi ücretsiz. Kullanmaya devam etmek için malesef para ödemeniz gerekiyor.

3 adımda dosya gönderimi yapabilmenizi sağlayan uygulamanın arayüzü son derece şık ve aynı zamanda çok sade. Bu nedenle kullanırken herhangi bir kafa karışıklığı oluşmuyor.

Özellikle birlikte konser, tatil ve benzeri aktivitelere katıldığınız arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız ile fotoğraf ve videoları paylaşmak için ideal olan uygulama, tanıdığınız kişiler arasında yayıldıkça daha etkili kullanıma sahip oluyor. Çünkü dosya gönderimi yapabilmeniz için karşı tarafta da uygulamanın yüklü olması gerekiyor.

Farklı platformlar üzerinde destek vermesi nedeniyle daha yararlı olabilecek uygulamayı ücretsiz olarak Windows Phone'larınıza indirip kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Now

    BitTorrent Now bir mobil müzik ve video paylaşım ve keşfetme platformudur
  • BitTorrent Remote

    BitTorrent Remote ile bilgisayarınızdaki torrentlere mobil cihazınızdan erişebilirsiniz.
  • BitTorrent

    BitTorrent ile torrent dosyalarını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync ile dosyalarınızı cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz.
  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Bubble Shoot

    Bubble Shoot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Counter Terrorist Shoot

    Counter Terrorist Shoot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur