blabel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Blabel uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan multimedya mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Blabel uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış bir multimedya mesajlaşma aracı olarak karşımıza çıktı ve hem Android hem de diğer mobil platformlarda bulunması sayesinde dostlarınızla sohbetler edebilmek için hiç bir engelle karşılaşmayacağınızı söyleyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve çok çekici bir arayüzle birlikte geldiğini belirtmem gereken uygulamanın performans konusunda da herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor.

Uygulama standart yazılı mesaj gönderme kabiliyetlerinin yanında dürtmeler gönderme, alarm ayarlama ve sesli mesaj iletimi gibi pek çok ek özelliğe de sahip. Bunun yanında emoticonlarla mesajlarınızı zenginleştirme fırsatı da yine uygulamanın sunabildikleri arasında yer alıyor.

Son zamanların en popüler özelliklerinden olan kendini yok eden mesaj gönderme olanağı da Blabel uygulamasında mevcut. Gizli mesajlaşma özelliği aktif hale getirildiğinde gönderdiğiniz mesajlar kendi kendilerine ortadan kalkıyorlar ve böylece kişisel güvenliğinizi garanti altına almanız da mümkün hale geliyor.

Uygulamanın direkt olarak telefonunuzdaki kişi rehberini kullanabilmesi sayesinde teker teker dostlarınızı uygulamaya eklemenize gerek kalmıyor. Dilerseniz birden fazla kişiyle bir sohbet grubu kurma ve aynı anda muhabbet etme opsiyonunuz da mevcut ve böylece geniş çaplı iletişim olanakları yakalanabiliyor. Mesajların şifreli bir şekilde iletilmeleri sayesinde internet ağınızdaki paketleri çalabilecek kişilerin mesajlarınıza erişim sağlamaları da güvenle engelleniyor.

Blabel aynı anda 5 cihazda birden kullanıma olanak tanıyor ve cihazlar arasındaki tüm bilgiler senkronize ediliyorlar. Dolayısıyla çok sayıda mobil cihaz sahibi olanlar çekinmeden uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorlar.

Yeni ve etkili bir mesajlaşma uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

blabel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Blabel uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm sohbetlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Blabel uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında kullanmaktan hoşlanacakları iletişim ve mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve diğer platformlarda da varlığını sürdürmesi sayesinde neredeyse tüm dostlarınızı kapsama alanına alabilen uygulama, sadece düz yazılı mesajlar değil pek çok ek mesajlaşma özelliğine de sahip olması sayesinde beğeneceğiniz uygulamalardan olacaktır.

Hem mesajların şifreli ve güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan, hem de dilerseniz aktifleştirebileceğiniz özel bir gizlilik moduna sahip olan Blabel, böylece kişisel güvenliğini garanti altına almak isteyenlere yardımcı olacaktır. Zira gizlilik modu sayesinde gönderdiğiniz yazı ve resimlerin kendi kendilerini yok etmelerini sağlayabiliyor ve daha sonra aleyhinize kullanılabilecek şeyleri ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Emoticon, sesli mesaj gönderme, dürtme ve bildirim kuralları belirleme özelliklerine sahip olan uygulama, bu sayede mesajlaşmalarınızı sorunsuz ve özelleştirilmiş bir şekilde devam ettirmenize izin veriyor. Uygulamanın adres defterinizde yer alan kişileri otomatik olarak tespit ederek hemen mesajlaşmaya başlamanıza olanak sağlaması ile bir kaç dakika içerisinde tüm iletişiminizi Blabel üzerinden gerçekleştirmeye başlayabiliyorsunuz.

Grup sohbetleri özelliğini de içerisinde barındıran uygulama, farklı platformlardan uygulamayı kullanan herkesin aynı grupta toplanarak sohbet edebilmesini sağlıyor. Aynı anda 5 farklı cihazda kullanılabilen ve cihazlar arasındaki senkronizasyonu sorunsuz bir şekilde halledebilen Blabel, çok sayıda cihazla sohbetini yürütenlerin yardımına koşacaktır. Yeni ve sorunsuz bir mesajlaşma uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

blabel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Blabel uygulaması sayesinde Windows Phone cihazlarınızdan güvenle mesajlar gönderebilirsiniz.

Blabel uygulaması, Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazları kullanaların beğeneceklerini düşündüğüm güvenli ve hızlı mesajlaşma uygulamaları arasında. Hem sade ve hızlı kullanılır bir şekilde tasarlanmış bir arayüzle birlikte gelmesi hem de ücretsiz olarak sunulması sayesinde yükler yüklemez arkadaşlarınızla mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz. Diğer mobil platformlarda da mevcut olan ve hiç bir tasarım değişikliği olmayan uygulama, böylece tüm mobil kullanıcılara aynı güzel deneyimi sunabiliyor diyebilirim.

Uygulamanın sahip olduğu temel mesajlaşma olanaklarını kısaca listelemek gerekirse;

  • Grup sohbeti yapabilme
  • Multimedya içerikler gönderebilme
  • Sesli mesajlaşma
  • Emoji desteği
  • Şifrelenmiş mesajlar gönderebilme
  • Alarm ve uyarılar belirleme

Uygulamanın sahip olduğu telsiz mesajı gönderme yeteneğinin kısa ve kolay iletişim yolu arayanların hoşuna gideceğini düşünüyorum. Ayrıca manuel olarak aktifleştirebileceğiniz gizli mesajlaşma modu sayesinde gönderdiğiniz mesajların belli bir süre sonunda otomatik olarak yok edilmesini sağlayabiliyor, gelecekte aleyhinize kullanılmalarına engel olabiliyorsunuz.

Konum paylaşımı, video paylaşımı gibi tüm içeriklerin gönderimi esnasında şifrelemenin uygulanması internet hattınıza sızabilecek kişilerin özel bilgilerinize erişmesine engel oluyor. Elbette uygulamanın çalışabilmesi için aktif bir internet bağlantınız olması gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.