Blade & Soul

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,279 TOPLAM İNDİRME
216.67 MB DOSYA BOYUTU

Blade & Soul ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur

Blade & Soul hem grafik kalitesiyle, hem de zengin içeriğiyle kolayca beğeninizi kazanabilecek bir online rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunu olan Blade & Soul'da oyuncular dövüş sanatlarının ve mitolojinin birleştiği fantastik bir dünyaya konuk oluyorlar. Bu dünyadaki var olma amacımız ise bir intikam hikayesi. Oyuna başlarken kendi kahramanımızı yaratıyoruz ve sonrasında intikam amacıyla bu dünyayı keşfetmeye ve dövüş sanatlarındaki ustalığımızı geliştirmeye başlıyoruz.

Blade & Soul'da oyunculara 4 farklı ırktan birini tercih etme imkanı veriliyor. Bu ırklar altında 9 kahraman sınıfından birini seçebilmekteyiz. Irk ve kahraman sınıfı seçtikten sonra karakter yaratırken karakterimizin nasıl görüneceğini detaylı bir şekilde tasarlayabilmemize izin veriliyor. Oyunun karakter yaratma ekranında uzun süre oyalanabilmeniz muhtemel.

Blade & Soul'da kahramanınızı geliştirmek için görevler yapabilir, zindanları ziyaret edebilir ve canavarlarla savaşabilirsiniz. Oyunun PvP sistemi ise oldukça başarılı. Savaş sisteminde daha çok yetenek ağırlıklı bir yapı mevvut. Oyunda saldırıların yanısıra savunma yapmak da önemli. Düşmanlarınızın saldırılarına karşı zamanında korunarak özel savaş yeteneklerinizi aktifleştirebilmeniz mümkün.

Blade & Soul'un hikayesi çeşitli ara sahnelerle oyuncuya aktarılıyor. Bu da oyuna kalite kazandırıyor. Oyunun grafik kalitesinin ortalamanın üzerinde olduğu söylenebilir. Blade & Soul size uzun süreli eğlence sunacak bir oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soul Searching

    Kaya Bros. tarafından geliştirilen Soul Searching, bir tür hayatta kalma macera oyunudur.
  • Echo of Soul

    Echo of Soul (Türkiye), TAM GAME tarafından yayımlanan tamamen Türkçe ve ücretsiz MMORPG oyunu.
  • Mount & Blade II: Bannerlord

    Mount & Blade II: Bannerlord Steam'de! Türkçe sağlam rpg oyunlarından Mount and Blad 2, oyuncuları orta çağ döneminde savaşa sokuyor.
  • Mount&Blade Warband

    Mount&Blade Warband, Türk yapımcıların elinden çıkmış kaliteli bir rol yapma oyunu.
  • Marvel's Midnight Suns

    Demir Adam, Wolverine, Kaptan Amerika, Hayalet Sürücü, Blade ve diğerleri bu oyunda! Taktiksel RPG Marvel's Midnight Suns, Steam'de!
  • Paranormal Activity: The Lost Soul

    Paranormal Activity: The Lost Soul sanal gerçeklik gözlükleri ile oynanan bir korku oyunudur
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.