Blink!

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26,284 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

Kişisel bilgisayarınıza sizden başka birinin giriş yapmasını istemiyor ve kullanıcı adı ve şifre yazmaktan artık sıkıldıysanız, eskisinden daha güvenli, daha pratik, daha hızlı ve ücretsiz bir alternatif sunan Blink! sayesinde şifre

Bilgisayarınızı korumak için kullandığınız kullanıcı adı ve şifrelerinden skıldıysanız yeni bir teknolojiye geçiş yapma vaktiniz gelmiş demektir. Son dönemde sayısı artmaya başlayan yüz tanıma yazılımları sizi bu dertten kurtarıyor. Eskisinden daha güvenli, daha pratik, daha hızlı bir alternatif sunan bu yazılımlardan biride Blink!.

Blink! gelişmiş yüz tanıma özelliği sayesinde webcam yardımıyla yüzünüzü hatırlayarak göz açıp kapayıncaya kadar giriş işlemini tamalamanızı sağlıyor. Windows Vista ve 7 işletim sistemleriyle uyumlu olan yazılımla bilgisayarınıza sizden başka kimse ulaşamıyor. Böylece kullanıcılar şifre hatırlama zahmetinden kurtulurken şifrenizi bilen veya tahmin etme ihtimali olan birinin de bilgisayarı kullanması söz konusu olmuyor. Blink! yüzünüzdeki değişiklikleride en doğru şekilde tanıyor. Gözlük takmak, bıyık bırakmak veya saç kestirmek gibi gündelilk değişiklikler Blink'in yüz tanıma motoru tarafından algılanıyor ve sorunsuzca giriş yapmanızı sağlıyor. Blink!'i fotoğraflarla kandırmaya çalışmak ise hiçbir işe yaramıyor.

Kişisel bilgisayarınıza sizin izniniz olmadan erişilmesini istemiyor ve verilerinizi en yüksek düzeyde koruma altına almak istiyorsanız, yüzünüzü bir kere gördükten sonra hiç unutmayacak Blink!'e güvenebilirsiniz.
Yeşim Halıcı

Blink!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
927 TOPLAM İNDİRME

Blink! uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kendini yok eden mesajlar gönderebilirsiniz.

Blink! uygulaması Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin gizli mesajlaşma özelliklerinden faydalanmak için kullanabilecekleri ücretsiz bir araç. Uygulamanın en dikkat çeken yanı gönderdiğiniz mesajların sizin belirlediğiniz sürenin sonunda tamamen yok olması ve bir daha kimse tarafından erişilememesi. Böylece hem arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilir, dedikodu yapabilir veya yaratıcılığınızı konuşturarak uygulamanın mesajları yok etme özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Çok kolay bir kullanıma sahip olan ve diğer mobil platformlarda da yer alan uygulama, aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor. Dolayısıyla kullanırken herhangi bir şekilde zorluk yaşamanız olası değil ve herhangi bir ücretlendirme de yok.

Diğer kendini yok eden mesajlaşma uygulamalarının aksine kendi belirlediğiniz süreyi referans alan uygulama, böylece mesajlarınız üzerinde tam bir kontrol sağlamanıza yardımcı oluyor. Tüm iletişimin şifreli kanallar üzerinden gerçekleştirilmesi ise tabii ki kişisel verilerinizi ele geçirmek isteyenlerin bunu yapmalarına engel oluyor.

Tanıdığınız veya tanımadığınız kişileri eklerken telefon numaranızı da vermek zorunda değilsiniz ve böylece Blink ID kullanıcı adınızı kullanarak herkesi ekleyebilirsiniz. Uygulamada gerçek adınızı yazma zorunluluğu olmadığı için kendinizi dilediğiniz gibi gizleyebilirsiniz.

Farklı ve yaratıcı bir mesajlaşma uygulaması arayanların denemesi gerekenlerden bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

Blink!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
425 TOPLAM İNDİRME

Gizlilikle mesajlaşabileceğiniz güvenli bir alternatif iletişim uygulaması arıyorsanız iPhone ve iPad'de Blink!'e göz atmayı unutmayın.

Blink! uygulaması, iPhone ve iPad akıllı telefonlar ile tabletler için hazırlanmış olan mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi ancak üst düzey güvenlik seçenekleri ile kullanıcıların birbirleri arasında çok daha güvenli bir şekilde sohbet etmelerine olanak tanıyor. Elbette herhangi bir ücret talep etmemesi ve çok kolay kullanılır, basit bir arayüze sahip olması da güvenliğine ek olarak tercih edilebilmesini sağlıyor.

Uygulamada gönderdiğiniz tüm mesajlar için belli bir zamanı kendini yok etme zamanı olarak belirleyebiliyorsunuz ve böylece zaman dolduğunda mesajınız bir daha erişilemez hale geliyor. Pek çok diğer uygulama mesajları görüntülendiği anda yok ediyor ancak Blink! bunun yerine sizin belirlediğiniz yok etme süresini dikkate aldığı için daha keskin bir kontrol sahibi olabiliyorsunuz.

Gönderilen ve alınan mesajların hepsi şifrelemeli olarak aktarıldığı için internet hattınıza sızabilecek kişilerin herhangi bir şekilde mesajların içeriğini çözmesi de mümkün olmuyor. Uygulamada size mesaj göndermek isteyenlere adınızı veya telefon numaranızı vermeniz de gerekmiyor. Direkt olarak kullanabileceğiniz Blink ID sayesinde sadece uygulamaya dair kullanıcı adınızı vermeniz gerekiyor.

Eğer alternatif ancak kişisel güvenliğinize değer veren bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmanız gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Blink!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Blink, seri çekimler yapabileceğiniz, düzenleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir kamera uygulamasıdır.

Blink, Windows Phone cihazlara özel hazırlanmış bir kamera uygulamasıdır. Microsoft tarafından geliştirilen uygulama ile seri çekimler yapabilir, en iyi fotoğrafı seçerek Facebook, Twitter, OneDrive veya Socl ağınızda paylaşabilirsiniz.

Blink uygulaması sayesinde en iyi anı çekimi yakalamak için beklemeniz gerekmeyecek. Tek bir dokunuşla art arda çekimler gerçekleştirebilir ve içlerinden en beğendiğinizi alabilirsiniz veya animasyon olarak düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Hazırladığınız tüm Blink’lere galeriden ulaşabilirsiniz.

Çekim anında belli bir alanı sabitleme, kamera titreşimini engelleyen gelişmiş dengeleme özellikleri de içeren Blink, 1 milyon indirmeye ulaşmış oldukça popüler bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • Free Hide IP

    Free Hide IP, ücretsiz olarak IP adresinizi gizleyebileceğiniz bir internet güvenliği programıdır.
  • ESET Internet Security 2022

    ESET Internet Security 2022, Windows, Mac ve Android cihazlar için gelişmiş koruma sağlar. İnterneti aktif kullanan kullanıcılar için önerilir.
  • FortiClient Standard

    Zararlı yazılımlar sebebiyle internet güvenliği her geçen gün önem kazanmakta. Siz de kişisel bilgisayarınızın güvenlik zaaflarını bu program ile giderebilirsiniz.
  • 602LAN Suite

    Profesyonel kullanıcılar için internet erişim güvenliği, ofis içi ağ güvenliği için oldukça gerekli bir programdır.
  • BullGuard Internet Security

    Çevrimiçi tehlikeli aktivitelere karşı bilgisayarınızı ve bilgisayarınızın içindeki bilgileri koruyan ve aynı zamanda her zaman çevrimiçi olarak bir yedekleme depolama alanı olanağı sunan bir internet güvenliği programı istemez miydini
  • GnuPG

    GnuPG ücretsiz olarak kullanabileceğiniz biri nternet güvenliği aracıdır