Bloat Buster

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,659 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

Bloat Buster yavaş açılan ve sürekli hata veren bilgisayarlar başında zaman harcayan bilgisayar kullanıcılarının sistemlerini hızlandırması ve temizlemesi için ihtiyacı olan tüm araçları sunmaktadır.

Gün geçtikçe yavaşlayan bilgisayarlar, bilgisayar kullanıcılarının karşılaştığı problemlerin en başında gelmektedir. Özellikle uzayan açılış ve kapanış süreleri bu problemlerden bazılarıdır. Bloat Buster sorun yaşayan bilgisayar kullanıcılarının, bilgisayarlarını hızlandırmasına yardımcı olabilecek bir sistem temizleme aracıdır.

Bloat Buster ile bilgisayarınızda yüklü olan ve başlangıçta çalışacak programları görüntüleyebilirsiniz. İşletim sistemi ayarlarında değişiklik yapabilir ayrıca internet çerezleri gibi gereksiz dosyalarınızı silerek sisteminizde temizleme yapmanız mümkün.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Satak Malware Buster

    Satak Malware Buster ile bilgisayarınızı virüslerden koruyabilirsiniz
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.