Block Havoc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Block Havoc, iki topu birlikte kontrol ederek bloklardan kaçmaya çalıştığınız zorlu Android oyunu.

Block Havoc, zamanın geçmek bilmediği bekleme anında oynanabilecek ideal mobil oyunlar arasında. Daha çok Android telefonda oynanmak üzere tasarlanmış görüntüsü veren oyunda aynı anda dönmek zorunda olan iki topun kontrolünü ele alarak farklı yönlerden gelen blokları atlatmaya çalışıyoruz.

Konsantre, beceri, sabır gerektiren oyuna ilk başladığımızda topları nasıl kontrol edeceğimiz ve bölümü atlamak için yapmamız gereken şey gösteriliyor. Eğitim bölümünü tamamlamamızın ardından asıl oyuna geçiyoruz. İlk etapta gelen bloklardan kolaylıkla sıyrılabiliyoruz çünkü oldukça yavaş şekilde ve az sayıda geliyorlar. Oyun çok basit dediğimiz anda blokların sayısı artmaya başlıyor, iki topu nereye döndüreceğimizi şaşırır duruma geliyoruz. Oyun gerçekten çok zor. Daha da kötüsü zorluk düzeyini ayarlama şansınız yok.

Erkan Calp

Block Havoc

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Block Havoc, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zor top oyunu.

Block Havoc, zorlayıcı beceri oyunlarından keyif alıyorsanız oynamanız gerektiğini düşündüğüm yapımlar arasında. Yolda, bekleme anında veya misafirlikte açıp zamanı geçirmek adına oynayabileceğiniz bu oyunda aynı anda saat yönünde dönen iki topu kontrolünüz altına alarak hızla gelen bloklara denk gelmemeye çalışıyorsunuz.

Tek parmakla oynama sunan basit kontrol sistemine sahip olduğundan küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynayabileceğiniz beceri oyununda odak noktanızı ikiz toplarda tutarak nereden çıkacakları belli olmayan bloklardan kaçınarak ilerliyorsunuz. Topları sadece saat yönüne çevirme şansına sahipsiniz.

Oyundaki amacınızı ve topların kontrolünü nasıl sağlayacağınızı gösteren eğitim bölümüyle başlayan oyunda zorluk düzeyi hızla artıyor. Gerçekten oyunun yapımcısının dediği kadar zor bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Of Havoc

    Heroes Of Havoc, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Block Jumper

    Block Jumper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Havoc Heroes

    Havoc Heroes eskilerin platform elementlerini 2 boyutlu RPG/aksiyon ögeleriyle birleştiren, Android cihazlarınız için tasarlanmış eşsiz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Lock The Block

    Lock The Block, reflekslerinizi kullanarak nesneleri oluşturmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Climbing Block

    Climbing Block, karakterinizle birlikte yukarı doğru tırmanmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Block it

    Block it, Ketchapp'ın Android platformunda ücretsiz sunduğu son refleks oyunu.
  • Super Block Jumper

    Super Block Jumper, zıplayarak ilerlemeye çalışacağınız ve böylece yüksek puan almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android zıplama oyunu.