Block it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Block it, Ketchapp'ın Android platformunda ücretsiz sunduğu son refleks oyunu.

Block it, Ketchapp’ın Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı beceri oyunları arasında.

Hem görsel açıdan hem de oynanışıyla son derece basit olmasına karşın şaşırtırcı şekilde bağımlılık yapan oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın son oyununda büyük harflerden oluşan bir platformun içerisine giriyoruz. Oyun alanına dokunuşumuzla birlikte platformun içerisinde yer alan disk hareket etmeye başlıyor. Amacımız dokunmamızla harekete geçen ve bir daha hiç durmayan diskin platform dışına çıkmasını engellemek.

Diski kaçırabildiğimiz tek nokta platformun alt tarafı. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak oyun bu düşüncenizi kafanızdan silmeye daha ilk saniyede başlıyor. Diskin platformun açık tarafından kaçmaması için disk o noktaya geldiğinde ekrana dokunmanız kafi oluyor ancak disk her bölümde kademe kademe hızlanıyor ve platformun bu noktasına gelmesi salise sürmüyor.

Zamanında yapacağınız tek dokunuşla ilerleyebileceğiniz oyunda tek başınasınız ancak puanınızı arkadaşlarınızla paylaşabiliyor ve en iyi oyuncular listesine girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Block it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Block it, Ketchapp'ın odaklanma, hız, sabır gerektiren beceri oyunları arasında.

Block it, sadece tek dokunuşla oynanmasına rağmen son derece bağlayıcı bir oyun ve bu tarz oyunları başımıza saran Ketchapp’ın imzasını taşıdığını söylemem gerek. iPhone ve iPad’lerde de ücretsiz oynanabilen oyun hem parmak hızımızı, hem zamanlama yeteneğimizi, hem de sinirlerimizi ölçüyor.

Basit görsellerle hazırladığı sinir bozucu refleks oyunlarını karşımıza çıkaran Ketchapp’ın son oyununda dikdörtgen bir platform içerisinde buluyoruz kendimizi. Amacımız platformun içerisinde gelişigüzel hareket eden, durmak bilmeyen diskin platformun açık noktasından kaçmasını engellemek. Diski kontrol altına alabilmenin tek yolu açık noktaya geldiğinde ekrana dokunarak platformun açığını kapatmak.

Diski platform içerisinde tutmak için harika zamanlamayla ekrana bir kere dokunmamız kafi oluyor ancak disk her bölümde daha da hızlanıyor. Başlangıçta hızlı hareket eden diskin aslında yeterince hızlı olmadığını ilerleyen bölümlerde anlıyoruz.

Game Center desteği sayesinde yüksek puanımızı arkadaşlarımızla paylaşıp onları kapışmaya davet etme şansına da sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Jumper

    Block Jumper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Climbing Block

    Climbing Block, karakterinizle birlikte yukarı doğru tırmanmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Lock The Block

    Lock The Block, reflekslerinizi kullanarak nesneleri oluşturmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Block Havoc

    Block Havoc, iki topu birlikte kontrol ederek bloklardan kaçmaya çalıştığınız zorlu Android oyunu.
  • Super Block Jumper

    Super Block Jumper, zıplayarak ilerlemeye çalışacağınız ve böylece yüksek puan almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android zıplama oyunu.
  • Sticky Block

    Eşsiz kurgusuyla dikkat çeken beceri oyunu
  • Type It!

    Type It, ne kadar hızlı parmaklara sahip olduğunuzu öğrenmenizi sağlayan bir Android beceri oyunu.