Blood N Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Blood N Guns, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve ateş etme oyunudur.

Blood N Guns, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri oldukça adrenalin yüklü bir aksiyon ve ateş etme oyunudur.

Aksiyonun bir an eksilmediği ve sürekli olarak arttığı oyunda sahip olduğunuz geniş silah ve mühimmat yardımıyla oyun ekranı üzerinde size saldıran tüm zombileri yok etmeye çalışacaksınız.

Ekranın her yönünden size saldıran sınırsız sayıda zombiyi yok ederek hayatta kalmaya çalışacağınız oyunda amacınız yapabileceğiniz en yüksek skoru yapabilmek. Çünkü eninde sonunda yolun sonuna geldiğinizi anlayacaksınız.

Oyun içerisinde yer alan birçok farklı hayatta kalma modu sizi sürekli olarak oyuna daha çok bağlayacak ve yeteneklerinizi keşfetmek için sizi heveslendirecek.

Hayatta kalmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Demek istediğimi Blood N Guns'ı oynamaya başladığınız zaman çok daha iyi anlayacaksınız.

Can Çevrim

Blood N Guns

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Blood N Guns, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir ateş etme ve aksiyon oyunudur.

Blood N Guns, iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri nefes kesen bir aksiyon ve ateş etme oyunudur.

Ekranın her yanından akın akın üzerinize saldıran zombileri yok ederek hayatta kalmaya çalışacağınız oyunda, aksiyon bir an olsun azalmadan sürekli olarak artmaya devam ediyor.

Zombileri ortadan kaldırmak için kullanabileceğiniz oldukça farklı silahın sizleri beklediği oyunda tek amacınız olabildiğince uzun süre hayatta kalarak toplayabileceğiniz kadar çok puan toplamak. Çünkü bir yerden sonra gelecek olan zombi akınları o kadar çığrından çıkıyor ki o durumdan sizi bırakın kendiniz, bir başkası dahi kurtaramaz.

Farklı oyun modlarının sizleri beklediği Blood N Guns, sürekli olarak yeni bir oynanış deneyimini sizlere yaşattığı için kolay kolay sıkılabileceğiniz oyunlardan değil.

Zorlu oyunlar hoşunuz gidiyorsa ve en yüksek puanları alarak arkadaşlarınıza meydan okumak istiyorsanız, şansınızı Blood N Guns ile deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • All Guns Blazing

    All Guns Blazing üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Tons of Guns

    Tons of Guns, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Alpha Guns

    Alpha Guns, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu arcade - aksiyon oyunu olarak yerini alıyor.
  • Hot Guns

    Hot Guns, doksanlı yıllarda popüler olsan bir aksiyon oyunu türünü kullanarak, Android platformuna gerçek aksiyonu taşımayı başarıyor.
  • Sacred Guns

    Sacred Guns mizahi öğelerle dolu eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Guns and Spurs

    Karınıza bir grup haydut saldırdı ve karınızı öldürdüler. Guns and Spurs oyununda karınızın intikamını almanız gerekli.