Bloom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
579 TOPLAM İNDİRME
53.74 MB DOSYA BOYUTU

Bloom, Facebook üzerine kolayca video ve fotoğraf dosyalarınızı yüklemenize olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.

Bloom, popüler sosyal ağ Facebook üzerine fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca yükleyebilmeniz için tasarlanmış kullanışlı bir yazılımdır.

Program sade ve temiz arayüzü, düzenli menüleri sayesinde her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Ayrıca çoklu platform uygulaması olan Bloom ile kişisel dosyalarınızı Facebook üzerine yükleyebileceğiniz gibi fotoğraf albümlerinizi bilgisayarınıza indirebilir veya arkadaşlarınızın fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

Yeni bir resim dosyası eklemek istediğiniz zaman, bu resmi halihazırda olan bir albüm içerisine ekleyebilir veya yeni bir albüm oluşturabilirsiniz. İsterseniz resim üzerinde yer alan arkadaşlarınızı etiketleyerek, arkadaşlarınızın da bu resimden haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda resimleriniz için gizlilik ayarlarını da program üzerinde yapabilirsiniz.

Tek seferde 200'den fazla dosyayı yükleyebileceğiniz Bloom ile klösörlerdeki resimlerinizi basit resim düzenleme araçlarıyla düzenledikten sonra doğrudan yükleyebilirsiniz.

Sonuç olarak Bloom, video ve fotoğraflarını Facebook üzerine kolayca yüklemek isteyen kullanıcılar için gerçekten zahmetsiz bir çözüm sunmaktadır.

Can Çevrim

Bloom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME
61.77 MB DOSYA BOYUTU

Bloom, Facebook üzerine fotoğraf ve videolarınızı kolayca yükleyebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağı Facebook üzerine fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca yüklemenize imkan sağlayacak olan kullanışlı ve ücretsiz bir program olan Bloom, fotoğraf ve video yükleme işlemlerini sizin için en basite indirgeyecektir.

Sade arayüzü, kolay kullanımı ve düzenli menüleri ile her bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Bloom ile kişisel dosyalarınızı Facebook üzerine yükleyebilir, Facebook üzerindeki fotoğraf albümlerinizi bilgisayarınıza indirebilir ve arkadaşlarınızın fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca Facebook üzerine eklemek istediğiniz fotoğraflarınız için yeni albümler oluşturabilir veya halihazırda varolan albümlerin üzerine yeni fotoğraflar ekleyebilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızı fotoğraflar üzerinde etiketleyerek, eklenen fotoğraflardan haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz.

Resim ve video dosyalarınız için gizlilik ayarlarını düzenlemenize de olanak sağlayan Bloom ile tek seferde 200'den fazla dosyayı hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Fotoğraf ve resim dosyalarınızı Facebook üzerine kolayca yükleyebileceğiniz bir yazılıma ihtiyacınız varsa, Bloom'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Meslek Testi

    Meslek Testi, farklı kategorilerden sorularla size en uygun mesleği açığa çıkarıyor.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • AtHome Video Streamer

    AtHome Video Streamer web kameranızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir yazılımdır