Bloomy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
707 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Bloomy, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Bloomy, yalnızlıktan sıkılan ve yeni ilişkiler kurmak isteyen kullanıların ilgilenebileceği bir arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, karşı cinsten pek çok insanla tanışabilir onlarla konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Tinder benzeri bir yapısı olan bu uygulamayı alternatif olarak tercih edebilirsiniz. 

Bloomy gibi çöpçatanlık uygulamalarının sayısı son zamanlarda giderek artmaya başladı. Bu ve muadili uygulamaların dünyada çok tutması nedeniyle yeni girişimler görmeye devam edeceğiz gibi duruyor. Bloomy'de bunlardan biri ve tamamen insanların birbiriyle ilişki kurması üzerine inşa edilmesiyle dikkat çekiyor. Üye olduktan sonra onlarca erkek veya kadın ile gerçek zamanlı sohbet etme imkanı bulabiliyorsunuz. 

Arkadaşlık uygulamaları arasında alternatif arayanlar Bloomy' ücretsiz indirebilirler. Bedava ve premium üyelik imkanı da bulunan uygulamayı dikkatli olmanız kaydıyla önerebilirim.

Gökhan Abay

Bloomy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Bloomy, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Bloomy, dünyanın her yerinden insanla tanışıp ilişki kurabileceğiniz bir arkadaşlık uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulamada, üye olduktan sonra hemen insanlarla tanışmaya başlayabilir ve belkide hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Ama önemli eksilerinin bulunduğunu şimdiden söyleyeyim.

Tinder gibi uygulamaları daha önce kullandıysanız ya da bunun gibi çöpçatanlık uygulamalarını yüklediyseniz bilirsiniz, fotoğraflardan fiziksel olarak beğendiğiniz insanları bulur ve onlarla mesajlaşırsınız. Bloomy'de bu tip uygulamalardan biri olmasıyla dikkat çekiyor ve  tamamen insanların birbiriyle ilişki kurması üzerine inşa edilmiş. Fakat kredi dediğimiz bir mesele var. Kullanıcılar yükledikten kısa süre sonra satın alıma zorlanıyor ve uygulamadan pek bir şey anlamıyorsunuz. Yine de bu tip bir uygulama arayanlara alternatif olabileceğini düşünüyorum. 

Bloomy uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz ama dediğim gibi kredi satın alımı yaparak tam anlamıyla kullanabiliyorsunuz. Benim için farketmez diyorsanız denemenizi önerebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.