BluTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
67,285 TOPLAM İNDİRME

BluTV Android: Android telefonda canlı tv, film ve dizi izlemek için en iyi mobil uygulamalardan biri.

BluTV (Android), Türkiye’de yayında olan kanalları dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman izleme imkanı tanıyan uygulamalar arasında. Canlı TV izlemek, yerli ve yabancı filmler ve diziler izlemek için bir program arıyorsanız BluTV içeriklerine göz atmanızı tavsiye ederim.

Kullanıcılara dünyanın dört bir yanında canlı televizyon kanalları izleme fırsatı sunan başarılı uygulama, ücretsiz yapısı ile kitlesini artırmaya devam ediyor. Canlı televizyonun yanı sıra film ve dizileri de izleme imkanı veren uygulama bünyesine yeni dizi ve filmleri de katıyor.

BluTV İndir Android - Canlı TV, Film ve Dizi İzleme Programı

Android telefon ve tabletiniz üzerinden televizyon ekranına bağlı kalmadan istediğiniz kanalı canlı olarak izleyebilmenin yanı sıra film ve favori dizilerinizin kaçırdığınız bölümü istediğiniz vakit izleme şansına sahip olduğunuz BluTV uygulamasının sunduğu tüm içerikleri 1 ay boyunca ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Deneme süresinin ardından abonelik modelli tüm tv izleme platformları gibi aylık ücretlendiriliyorsunuz.

Belgesel, spor, ulusal olmak üzere 30’a yakın kanalın yanında film, dizi, spor, çocuk, belgesel, yetişkin kategorilerinde yüzlerce içeriğe mobil üzerinden kablosuz veya 3G/4.5G bağlantınız üzerinden ulaşabileceğiniz BluTV uygulamasında yayın kalitesi internet bağlantı hızınıza göre otomatik olarak ayarlanıyor. O anki hızınız düşük olsa bile yayınları kesilmeden izleyebiliyorsunuz.

  • BluTV özel yapımları ve sadece BluTV'de bulabileceğiniz yabancı içerikler burada!
  • Yüzlerce film ve ödüllü dizileri yüksek kalitede, donmadan, takılmadan izleyin.
  • Film ve dizi izlemek yerine TV programlarına mı göz atacaksınız? 40'dan fazla en çok izlenen kanallar BluTV'de!
  • Bitiremediğiniz yarım kalan içerikler kaldığın yerden devam et özelliği ile her zaman izlenmeye hazır.
  • Telefon, tablet, bilgisayar, akıllı televizyon, dilediğiniz cihazdan izleyin.
  • Yüzlerce film, dizi, belgesel kanalı da BluTV'de yayında!
  • BluTV yayınlarından memnun kalmadınız mı? Dilediğiniz zaman hesabım menüsü altından aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

BluTV, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan bir dijital televizyondur. İnternet bağlantınız olduğu sürece bilgisayar, tablet, telefon veya akıllı televizyon (Smart TV) üzerinden her ay güncellenen yerli/yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine ve yalnızca BluTV'de izleyebileceğiniz BluTV üyelerine özel yerli yapımlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bozkır, Bartu Ben, Yarım Kalan Aşklar, Masum, Alef, 7Yüz, Behzat Ç., Aynen Aynen ve daha birçok BluTV yapımı olan özgün dizilerin yanında The Walking Dead ve The Handmaid's Tale gibi seçkin yabancı diziler bu platformda izlemeniz için sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

BluTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,768 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

BluTV, iPhone ve iPad'inizden canlı tv, film ve dizi izlemek için kullanabileceğiniz uygulamalardan biri.

BluTV, iPhone ve iPad’iniz üzerinden 30’dan fazla tv kanalını canlı olarak ve kaçırdığınız dizileri dilediğiniz zaman izleyebilmenin yanında farklı türde yüzlerce filmi yüksek kalitede bulabileceğiniz bir uygulama.

Digiturk, Tivibu, Turkcell TV+ gibi abonelik modelli yeni nesil tv izleme servisleri arasında olan BluTV’de canlı tv kategorisinde spor, haber, belgesel dahil 39 kanal yer alırken, filmler altında her yaş ve zevke uygun filmler bulunuyor. Tabii ki yerli ve yabancı dizilerin yayınlandığı dizi bölümü de mevcut.

Not: Yayın kalitesi internet hızına göre belirlendiğinden yüksek kotalı pakete sahip değilseniz kablosuz ağda kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca BluTV aboneliğiniz sırasında kullandığınız e-posta ve şifrenizle uygulamaya giriş yapabileceğinizi ve sadece Türkiye’de kullanabileceğinizi belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • Canlı TV APK

    Canlı TV (APK), dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hızlı bir şekilde canlı televizyon izlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.
  • teve2

    teve2 uygulaması ile mobil cihazlarınızdan teve2 kanalını canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • TRT İzle

    TRT İzle uygulaması ile canlı yayınları ve diğer içerikleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz.