Bolt

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,582 TOPLAM İNDİRME

Bolt uygulaması ile en yakın arkadaşlarınızı favori listenize ekleyip; onlara fotoğraf, video ve resim gönderebilirsiniz.

Bolt, Instagram tarafından geliştirilmiş birçok yeni özelliği içerisinde barındıran mobil bir mesajlaşma uygulaması. Daha çok görsel mesajlaşma üzerine geliştirilmiş olan bu uygulama sayesinde fotoğraf ve video göndermek oldukça basit.

Mesajlaşma işlemlerini kolaylaştıran bu uygulamada yakın arkadaşlarınıza özel favori listesi oluşturup kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Favori listesine eklediğiniz kişiler hemen uygulamanın alt bölümünde resimli bir şekilde yer ediniyorlar. Ayrıca bu kişilere gönderdiğiniz mesajı silmek istediğiniz zaman ekranı kaydırmanız yeterli oluyor. Ekranı kaydırdıktan sonra silmek istediğiniz mesaj artık çöp kutusunda yer ediniyor.

Bolt teknik ve tasarımsal yapısıyla ilk görüşte Snapchat uygulamasının bir benzeri gibi gözüküyor. Çünkü iki uygulama birbiriyle ortak birçok özelliği var. Mesela diğer mesajlaşma uygulamalarında da olan telefon numaralarıı ile rehber ekleme olayı bu uygulamaya da entegre edilmiş. Bu özellik sayesinde telefon rehberinizde olan herkesin Bolt profiline kolaylıkla ulaşıp mesaj gönderebiliyorsunuz.

Bolt'un Uygulamasının Özellikleri:

  • Telefonu sallayarak hızlı bir şekilde istenmeyen mesajları silmek.
  • Sevdiğiniz arkadaşlarınıza özel favori listesi hazırlama.
  • Tek dokunuşla fotoğraf ve video çekme özelliği.
Uğur Sağlam

Bolt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Bolt uygulaması Instagram tarafından geliştirilmiş, arkadaşlarınıza resim ve video gönderebileceğiniz güzel bir mesajlaşma uygulaması.

Dünyaca ünlü popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram yeni bir uygulamasını mağazalarda paylaştı. Bu sefer sadece fotoğraf paylaşma değil video gönderme imkanı da sunan güzel bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi.

Instagram'ın geliştirmiş olduğu yeni uygulamasının adı Bolt. Diğer mesajlaşma uygulamalarına paralel olarak geliştirilmiş olan bu mesajlaşma uygulaması genel olarak aynı özelliklerde çalışıyor. Bazı yenilikler ve değişiklikler ile Bolt'a farklı gözükmesi için özellik yüklenmiş.

Bolt'ta mesaj göndermek ve silmek yapılabilecek en kolay şekle getirilmiş. Mesela çektiğiniz ama beğenmediğiniz bir fotoğrafı silmek istediğiniz zaman telefonu sallamanız yeterli oluyor. Telefonu salladıktan sonra fotoğraf artık karşınıza çıkmayacak. Bunun yanı sıra metin mesajlarını da hızlı bir şekilde silebiliyorsunuz. Sık görüştüğünüz arkadaşlarınıza özel listeler oluşturabilir ve bu listeler yardımıyla kolaylıkla sohbet edebilirsiniz. Öncelikli olarak rehberinde çok kişiye sahip olanların vazgeçilmezi olan bu listeler kolay bir şekilde hazırlanabiliyor. 

Uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Bolt sisteminize yüklendikten sonra telefon rehberiniz sayesinde hiç uğraşmadan arkadaşlarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Daha sonra hemen mesajlaşmaya başlayıp başlamamak sizin elinizde.

 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.