Bomberman vs. Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Bomberman vs. Zombies, atari oyuncularının vazgeçilmezi bombermani zombilerle buluşturan bir Android oyunu.

Bomberman vs. Zombies, bir dönem atarinin başında saatler geçirmemize sebep olan bomberman oyununun zombilerle birleştirilmiş hali. Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirebildiğimiz ve oldukça ufak boyutlu olan zombili bomberman oyununda kahraman bomba adam olarak gezegeni zombilerden temizlemeye çalışıyoruz.

Atari oyuncularının vazgeçilmezleri arasında olan bomberman sizin de bir dönem oynadıklarınız arasındaysa bomba adam ile zombileri karşı karşıya getiren bu Android oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Göze hoş gelen görseller sunan oyunda bomba adam yerine geçip gezegeni sarmaya çalışan zombilerden kurtarmak için uğraş veriyoruz. Etkili bombalarımızı zombilerin geçiş noktalarına bırakarak gezegenden teker teker siliyoruz. Tüm zombileri temizlediğimizde veya onlarca kutudan içerisinde anahtar olanı bulduğumuzda sonraki bölüme geçmiş oluyoruz.

“Bombayı bırak, kaç” felsefesini uyguladığımız oyunda zombilerin çok akıllıca hareket ettiklerini de atlamamak lazım. Oyunun ilk bölümünde dahi zombiler kolaylıkla öldürülemiyor. Stratejik noktaya koyduğunuzu düşündüğünüz bombalardan rahatlıkla kaçabiliyorlar. Dahası zombiler yavaş, hızlı hareket edebilen ve teleport olabilen olarak farklı türlere ayrılmış. Kısacası basit gibi görünen ancak kafa çalıştırmanız gereken bir oyun.

“Cesur ol, gezegeni kurtar!” sloganıyla Bomberman vs. Zombies, Android cihazınızda zaman öldürmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun. Hele ki bomberman oyununu atari döneminden tanıyan biriyseniz eski günleri yad etmek adına ilaç gibi gelecektir.

Erkan Calp

Bomberman vs. Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Bomberman vs. Zombies, bomberman olarak zombileri gezegenden tümüyle temizlemeniz gereken bir Windows Phone oyunu.

Bomberman vs. Zombies, atari oyucularının yakından tanıdığı bomberman oyununu Windows Phone platformuna taşıyan en iyi yapımlardan biri. Yeni – eski tüm Windows Phone cihazlarla uyumlu olan yeni nesil bomberman oyununda amacımız gezegeni sarmaya çalışan zombileri durdurmak. Yürüyen ölüler hızla çoğaldığından ve de oldukça akılcı hareket ettiklerinden işimiz oldukça zor.

Bir dönem çoğumuzun başından zor ayrıldığı ataride bulunan enfes yapımlardan bombermanin mobile uyarlanmış oldukça başarılı sürümü olarak gördüğüm Bomberman vs. Zombies oyununda adından da anlaşılacağı üzere bomberman ile zombilerin karşı karşıya geldiği bir strateji – aksiyon oyunu. Oyunda ufak bir alanda gezinen zombileri tek tek bombalama yöntemiyle temizlemeye çalışıyoruz. Hedeflerimiz farklı noktalarda ve bombalarımızdan kolaylıkla kaçabilecek kadar zekiler. Hatta zaman zaman bizleri sıkıştırmaktan da çekinmiyorlar. Daha da kötüsü üç farklı zombi türüyle başa çıkmamız gerekiyor.

Klasik bomberman oyununu zombilerle buluşturan yapımda bölümü tamamlamak için ya alandaki tüm zombileri bombalamamız ya da kutularından birinde bulunan anahtarı bularak kapıyı açmamız gerekiyor. Her ikisi de oldukça zaman alıyor ve zor. Unutmadan bombermane 5 can hakkı verilmiş. 5 kere öldüğümüz vakit bölüme sil baştan başlıyoruz.

Bomberman vs. Zombies Özellikleri:

  • Akılcı hareket eden zombiler (Gerçekten bombadan köşe bucak kaçıyorlar.)
  • Üç farklı zombi türü (Hızlı ve yavaş hareket edebilen, teleport olabilen)
  • Farklı bomba türleri (Toplu zombi katliamı yapmak oldukça zevkli.)
  • Yakınlaştırılabilir haritalar (Özellikle karmaşık haritalarda oldukça işe yarıyor.)
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Panda vs Zombies

    Hero Panda vs Zombies, karakterinizle birlikte zombilerle savaşmanızı amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.
  • Judge Dredd vs. Zombies

    Judge Dredd vs. Zombie oyununda ölümcül zombileri yok ederek hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Samurai vs Zombies Defense

    Kahraman bir Samurai olarak, köyünüzü zombi istilasına karşı koruyun. Oyun sayesinde oldukça keyifli vakit geçirebilir, oyun yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
  • Plants vs. Zombies Heroes

    Plants vs. Zombies Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online kart oyunudur
  • Laser Vs Zombies

    Laser Vs Zombies, zeka oyunlarından keyif alıyorsanız sizleri uzun süre ekran başında tutacaktır.
  • Plants vs. Zombies 3

    Plants vs. Zombies 3 Android İndir: Mobildeki en iyi kule savunma oyunlarından biri