Bookmark Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
957 TOPLAM İNDİRME
1.84 MB DOSYA BOYUTU

Bookmark Manager eklentisi sayesinde Google Chrome'da yer imlerinizi daha kolay yönetebilirsiniz.

Bookmark Manager eklentisi, Google Chrome web tarayıcınızda kullanabileceğiniz ve Google tarafından resmi olarak yayınlanmış bir sık kullanılanlar yöneticisi olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Şimdiye de Google Chrome'da yer alan varsayılan sık kullanılanlar listesinin yeterince kullanışlı olmadığını dikkate alırsak, Bookmark Manager'a göz atmak isteyebilirsiniz.

Eklentiyi tarayıcınıza kurduğunuzda, eski liste yöneticiniz yerine Bookmark Manager'ı kullanabilmeniz için tarayıcınızın sık kullanılan ikonlar bölümüne yeni bir sekme açılacaktır. Bu sekmeyi kullanarak hemen yeni bookmark listeleme bölümüne geçiş yapabiliyorsunuz. Bu bölümde yer alan web sitelerinin anlaşılır ve kolay kullanılır bir yapıda sıralandıklarını da unutmamak gerek.

Artık bir web sitesini sık kullanılanlarınıza eklediğinizde o web sitesine bir başlık atayabiliyor, isterseniz farklı kategorilendirmeler yapabiliyor ve açıklayıcı notlar da ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede direkt olarak üzerine tıklamadan neye tıklamak üzere olduğunuzu bir bakışta anlayabiliyorsunuz.

Aynı zamanda yer imlerinin artık otomatik olarak güncellenmesi de mümkün hale geliyor. Böylece o web sitesinin son görünümünü direkt olarak liste üzerinde görebiliyorsunuz. Dileyen kullanıcılar listelerindeki öğeleri arkadaşlarıyla da paylaşabiliyor ve onların da o sitelere giriş yapmalarını sağlayabiliyorlar.

Bookmark Manager'ın sunduğu listeler mobil cihazlarınızla da senkronize edildikleri için kullanırken tüm sevdiğiniz web siteleri diğer cihazlarınıza taşınıyorlar. Eğer web sitelerini daha kolay bir şekilde kenarda saklamak ve daha etkili bir şekilde erişim sağlamak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gereken eklentilerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LastPass Password Manager

    LastPass Password Manager, ünlü şifre yönetim programı LastPass'ın Firefox için geliştirilmiş eklentisidir.
  • User Meta Manager

    User Meta Manager eklentisi, WordPress sitenizde kayıtlı kullanıcıların profillerine meta veriler ekleyebileceğiniz kullanışlı bir eklentidir.
  • Facebook Album & Photo Manager

    Facebook Album & Photo Manager, Facebook üzerindeki fotoğrafları keşfetmenize, yönetmenize ve indirip yedeklemenize olanak sağlayan etkili bir Google Chrome eklentisidir.
  • Gmail Manager

    Firefox kullanıcıları için geliştirilmiş bu eklenti sayesinde Gmail hesaplarını kontrol altında tutabilirsiniz.
  • Cleanest Addon Manager

    Mevcut Firefox eklenti arayüzünü daha akıcı ve temiz göstermenizi amaçlayan yönetim eklentisidir.
  • Advanced Access Manager

    WordPress tabanlı web sitelerinizde kullanıcı gruplarınıza çeşitli yetkiler verebileceğiniz başarılı bir kullanıcı yönetimi eklentisi.
  • Bookmark Wizard

    Sık kullanılanlar ile değilde aktif bir html sayfası ile sık kullanılanlar listesi oluşturabileceğiniz program
  • Football Manager 2019

    Football Manager 2019 İndir. Football Manager 2019, dünya genelinde en çok oynanan ve gerçeğe en yakın futbol menajerlik simülasyonu olma özelliğine sahip olan oyundur.