Bored Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Bored Panda keyifli hikayelere yer veren bir sosyal medya uygulamasıdır

Bored Panda içerisinde birbirinden eğlenceli sayısız hikayeye ve viral içeriğe yer veren bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak tanımlambilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olan Bored Panda, aynı isme sahip internet sitesinde yer alan içerikleri mobil cihazlarınıza taşıyor. Bored Panda sitesinde üretilen içerikler sıkça Facebook ve Twitter gibi sosyal medya servisleri üzerinde paylaşılıyor. Eğer bu içeriklere kaynağından göz atmak ve ilk gören siz olmak istiyorsanız Bored Panda uygulamasını tavsiye ediyoruz.

Bored Panda uygulaması üzerinden yayınlanan hikayelere göz atabileceğiniz gibi sitedeki yeni içerikleri oylayarak hangisinin Bored Panda'nın anasayfasında öne çıkacağını da belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz ekleyeceğiniz fotoğraflarla kendi galerinizi oluşturabiliyor veya topluluk tarafından oluşturulan galerilere katkıda bulunabiliyorsunuz.

Bored Panda uygulaması diğer Bored Panda kullanıcılarıyla tartışmalara katılmanıza da imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

Bored Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
44.1 MB DOSYA BOYUTU

Bored Panda mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır

Bored Panda her gün göz atması birbirinden keyifli olan içeriklerin paylaşıldığı aynı isimli internet sitesinin resmi mobil sosyal medya uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf paylaşma uygulaması olan Bored Panda içinde kullanıcılar tarafından oluşturulmuş özel ve eğlenceli hikayelere erişebiliyorsunuz. Tasarımcılar, sanatçılar ve ilginç anlara tanık olan Bored Panda kullanıcıları fotoğraflarını dikkat çekici hikayeleriyle birleştiriyorlar ve Bored Panda üzerinde yayınlıyorlar. Bu sayede viral içerikler oluşabiliyor.

Bored Panda uygulaması içinde öne çıkacak hikayeleri kullanıcılar belirlemekte. Verilen oylarla en çok ilgi gören hikayeler üste çıkıyor. Bu sayede her zaman karşınıza ilgi çekici içerikler çıkıyor. Bored Panda uygulaması sayesinde kullanıcılar kendi hikayelerini ve galerilerini oluşturabilmekteler. Ayrıca diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan galerilere de katkıda bulunabilirsiniz.

Bored Panda uygulaması üzerinden hikayelere yorum yapabilir ve tartışmalara katılabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda Mailman

    Dr. Panda Mailman mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir postacı panda oyunudur
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Paddle Panda

    Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Panda Jump

    Panda Jump, kontrol edeceğiniz panda ile sınırsız bir şekilde yükseklere çıkarak daha yüksek puanlar elde etmeye çalışacağınız koşu ve zıplama oyunudur.
  • Baby Panda Care

    Baby Panda Care, çocukların panda bakımı yaparken bir çok yeni şey öğrenmesini sağlayan yararlı ve eğlenceli bir Android oyunu.
  • Dr. Panda Town

    Dr. Panda Town (Dr. Panda Şehirde), 6 - 8 yaş arası çocuklar için uygun mobil oyun.
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur