Borjiko's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur.

Borjiko's Adventure, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur. Elbette şu anda mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok üçlü eşleme oyunu var ve neden bunu oynayayım diye düşünüyor olabilirsiniz.

Borjiko's Adventure'u diğer üçlü eşleme oyunlarından ayıran çok önemli bir özelliği var o da sanatsal çizimlere sahip olması. Genellikle oyunların grafikleri için ya hoş tasarlanmış ya da çok sade diyoruz fakat Borjiko's Adventure tüm bu sıfatları aşıyor.

Borjiko's Adventure, karakterinden oyun ekranının tasarlanmasına, en ince detayına ve çizgisine kadar düşünülüp tasarlanmış bir oyun. Ekran görüntülerine baktığınzda zaten ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Oyunu benzer üçlü eşleme oyunlarından ayıran bir diğer özelliği de yemek temalı olması. Elbette yemek temalı pek çok üçlü eşleme oyunu var fakat burada her bölümde bir amacınız var, o da size verilen yemek için gerekli malzemeleri toplamak.

Örneğin ilk bölümü İtalya'da oynuyorsunuz ve İtalya'nın simgesi haline gelmiş yemekleri yapmaya çalışıyorsunuz. İlk bölümün ilk levelinde margarita pizza yapmaya çalışıyorsunuz ve bunun için domates, peynir ve hamur üçlüsünü toplamanız gerekiyor. Gerekli malzemeleri topladığınızda bir sonraki levele geçiyorsunuz. İtalya bittiğinde ise sırada Fransa var. Böylece dünya yemeklerini yapma fırsatı yakalıyorsunuz.

Bununla birlikte oyundaki üçlü eşleme elementlerinin altıgen olarak tasarlanmış olması da daha rahat ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Böylece malzemeleri istediğiniz yönde toplayıp aynı noktada bile birleştirebiliyorsunuz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Borjiko's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur.

Borjiko's Adventure, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur. Oyunu diğer üçlü eşleme oyunlarından farklı kılan en önemli özelliği ise sanatsal çizimlere sahip olması diyebilirim.

Bugüne kadar pek çok oyun için başarılı grafiklere sahip tanmlaması yapılmıştır fakat Borjiko's Adventure hepsini gölgede bırakacak kadar hoş bir oyun diyebilirim. Zira gerçek anlamda üzerinde en ince detayına ve çizgisine kadar çalışılmış karakterlere, görsellere ve grafiklere sahip bu kadar iyi bir oyun daha yok diye düşünüyorum. Zaten oyunu indirip denediğinizde kendiniz de aynı şeyi düşüneceksiniz.

Her üçlü eşleme oyununda olduğu gibi burada da bir tema var ve o tema da yemek. Yemek temalı pek çok üçlü eşleme oyunu olduğunu biliyoruz, peki bu oyunu onlardan farklı kılan ve oynanabilir yapan nedir?

Oyunu özellikle oynanabilir kılan şey size bir amaç sunması diyebilirim. Oyunda karakteriniz Borjiko ile bir maceraya çıkıyorsunuz ve dünyanın her yerini gezerek çeşitli yemekler yapıyorsunuz. Maceraya İtalya'dan başlıyorsunuz. Örneğin ilk levelde sizden margarita pizza yapmanız bekleniyor ve bunun için gerekli malzemeleri toplamanız gerekiyor. Üçlü eşleme oyunu oynayarak hamur, domates ve peynir üçlüsünden yeteri kadar topluyorsunuz ve bir sonraki levelde başka bir yemek yapıyorsunuz. İtalya bitince de sıra Fransa'ya geliyor. Bu şekilde bir amaç doğrultusunda ilerliyorsunuz.

Oyunda eşleştirmeniz gereken öğelerin altıgen şeklinde tasarlanması da gayet yenilikçi bir düşünce olmuş. Bu sayede başladığınız yere geri dönecek şekilde bile malzemeleri eşleştirip toplayabiliyorsunuz. Bu da oyunu daha kolay ve eğlenceli yapıyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glow Worm Adventure

    Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Armadillo Adventure

    Armadillo Adventure, top şeklini alan bir hayvanla şekerleri eritmeye çalıştığınız renkli bulmaca oyunu.
  • Atlantis Adventure

    Atlantis Adventure, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunu.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.
  • Diggy's Adventure

    Diggy's Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı macera oyunu.
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.
  • Treasure Fetch: Adventure Time

    Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.