Borsa Haber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Borsa Haber, güncel borsa haberlerini Android cihazlarınız üzerinde takip edebileceğiniz ücretsiz bir finans uygulamasıdır.

Borsa Haber adlı Android uygulaması sayesinde finans ve borsa ile ilgili farklı web siteleri üzerinde yayınlanan makalelere ve haberlere anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Farklı kaynaklar tarafından yayınlanan haberleri kullanıcılar için tek bir yerde toplayan Borsa Haber uygulaması yardımıyla tek yapmanız gereken şey ilgilinize çeken haberlerin üzerine tıklamak ve haberin yayınladığı resmi internet sitesi üzerinde haberi okumaktır.

En son borsa ve finans haberlerine kolayca ulaşabileceğiniz bu uygulama sayesinde tüm finansal işlemlerinize çok daha kolay yön verebilir ve gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz.

Eğer borsa ve finans konularıyla ilgileniyorsanız, başarılı bir finans uygulaması olan Borsa Haber'e mutlaka Android cihazlarınız üzerinde yer vermenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Matriks Mobil IQ: Borsa Döviz

    Canlı borsa döviz ve kripto para takibi yapılabilen Matriks Mobil IQ'da birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.
  • Canlı Sanal Borsa

    Canlı Sanal Borsa, adından da net olarak anlayacağınız üzere canlı olarak sanal borsa oynama imkanı bulabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir Android finans uygulamasıdır.c
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • TEB Pratik Borsa

    TEB Pratik Borsa, borsayı parmaklarınızın ucuna getiren başarılı ve etkili bir Android uygulamasıdır.
  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • Bigpara Mobil

    Android cihazlarınız üzerinden finans, borsa ve diğer güncel kur değerlerine ulaşmak Bigpara Mobil uygulamasıyla artık çok kolay.
  • Yatırımcı

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Akbank'ın borsa uygulamasıdır.
  • Investing.com

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz borsa takip uygulamasıdır.