Boss Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Boss Monster Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, sürükleyici ve heyecanlı bir kart oyunu.

Boss Monster, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kart oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilmesine rağmen sürükleyici yapısı ve zengin içeriğiyle birçok rakibini geride bırakmayı başarıyor.

Boss Monster en popüler kart oyunları arasında yer alıyordu. Bu kadar tutmasının ardından yapımcılar oyunu mobil platforma da taşımak istediler ve karşımıza bu sürükleyici oyunu çıkarttılar. Boss Monster tıpkı fiziksel olarak oynanan versiyonunda olduğu gibi işliyor. Fakat dijital olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanarak sayısal değerleri otomatik olarak hesaplıyor. Böylece oyuncular daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamış oluyorlar.

Oyunda tekli ve çoklu oyuncu modu mevcut. Tekli oyuncu modunda bilgisayar karşı oynarken çoklu oyuncu modunda dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele ediyoruz. Amacımız zindanımızı inşa etmek ve rakiplerimizi etkisiz hale getirmek.

Boss Monster'da retro ve pikselleştirilmiş bir grafik modelleme diline yer verilmiş. Sırf tasarımından ötürü bile oyunu beğeniyle oynayacak oyuncular vardır.

Bağımsız yapımcıların tasarladıkları oyunlara ilgi duyuyor ve yeni bir şeyler denemek istiyorsanız Boss Monster'ı denemeniz itavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Boss Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Boss Monster iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, sürükleyici ve heyecanlı bir kart oyunu.

Kickstarter ile elde edilen başarı sonrasında mobil cihazlara ulaşmayı başaran Boss Monster, kart oyunlarından alışmış olduğumuz standartların dışına çıkan orjinal fikirler sunuyor. Klasik oyun dünyasını tema olarak kullanan bu oyunda 8-bit dönemini güzel kılan görselliği de o dönemin harikulade müziğini de yakalamanız mümkün. Android ve iOS cihazlarında yeni bir furya yaratan bu oyun kısa sürede büyük bir hayran kitlesini beraberinde getirdi.

Dungeon Keeper oyunlardan alışık olduğumuz zebani ve benzeri kötü adamları yönettiğimiz bir kart oyunuyla karşı karşıyayız. Elinizde bulunan Boss Monster kartının zarar görmemesi için yapmanız gereken şey, rakip safta yer alan kartın çıkarmış olduğu ordulara karşılık vermek. Size ulaşmaya çalıştıkları yolu da farklı tuzaklarla ve engellerle baltalayabiliyorsunuz. Amacınız hayatta kalıp rakibinizi harcamaya çalışmak olmalı. Çoklu oyuncu desteği sayesinde bu oyunu yanınızda yer alan biriyle de oynayabiliyorsunuz ama internetten her daim rakip bulabileceğinizi de belirtmekte fayda var.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda öncelikle bir deneme turu atma şansınız oluyor. Oyunun tamamı için ise uygulama içi satın alma ile full paketi satın almanız gerekecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Warlord

    Monster Warlord, Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların oynayabileceği popüler bir toplanabilir kart oyunudur.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Beat the Boss

    Beat the Boss ile kolayca stres atabilirsiniz
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Dungeon Boss

    Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Beat the Boss 2

    Beat the Boss 2, Android platformunda popüler patron dövme oyunu.