BotRevolt Free Edition

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME
2.97 MB DOSYA BOYUTU

BotRevolt Free Edition bilgisayarınızı tehlikeli ve kötü amaçlı bağlantılardan korumak için kullanabileceğiniz bir bağlantı bloklama yazılımıdır.

BotRevolt adlı programın daha basit bir sürümü olan BotRevolt Free Edition, programın temel özelliklerine erişmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir sürümüdür. Uygulamanın temel amacı, aktif internet bağlantılarını izlemek ve varsa şüpheli olanları engellemektir.

Potansiyel olarak tehlike arz eden sitelerin listesini içerisinde barındıran ve sürekli olarak güncellenen bu liste sayesinde bilgisayarınıza bulaşabilecek herhangi bir zararlı yazılımdan sizleri koruyan programın kullanımı gerçekten çok kolaydır.

Programı ilk çalıştırdığınız sırada spyware, malware ve benzeri zararlı yazılımlar için veritabanını internet üzerinden günceller ve ardından bilgisayarınız üzerinde gerçekleşen tüm ağ işlemlerini listelemeye başlar. Bu sayede anlık olarak bilgisayarınızın hangi IP'ler üzerinden hangi internet sitelerine bağlandığınıda takip edebilirsiniz.

Sonuç olarak internet üzerinde güvenli bir şekilde gezinmek isteyen kullanıcılarımız, tedbiri elden bırakmamak adına kendi kullandığı güvenlik yazılımların yanında ek bir yazılım olarak BotRevolt Free Edition'ı da kullanabilirler.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • Free Hide IP

    Free Hide IP, ücretsiz olarak IP adresinizi gizleyebileceğiniz bir internet güvenliği programıdır.
  • Clever Privacy Cleaner Free

    Clever Privacy Cleaner Free ile internet gezintilerinizin izlerini temizleyebilirsiniz.
  • ZoneAlarm Free

    ZoneAlarm Free Firewall ile bilgisayarınızı hacker saldırılarına karşı koruyabilirsiniz ve internet trafiğinizi denetleyebilirsiniz
  • ChrisPC Free Anonymous Proxy

    ChrisPC Free Anonymous Proxy ile gizliliğin keyfini çıkarın ve internet üzerinde anonim bir şekilde güvenle gezinin.
  • 123WashAll (Lite/Home/Professonal Edition)

    Bu program ile istenmeyen cookie veya tarih bilgilerinizi silebilirsiniz.
  • Privacy Eraser Free

    Privacy Eraser Free, çevrimiçi güvenliğine önem veren ve arkasında iz bırakmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan güçlü sistem temizlik programıdır.
  • Ashampoo FireWall Free

    Ücretsiz bir güvenlik duvarı yazılımı olan Ashampoo FireWall Free ile bilgisayarınızı iç ve dış tehditlere karşı koruyabilir ve bilgilerinizin güvende kalmasını sağlayabilirsiniz.