Boulder Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Boulder Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.

Madencilik yaptığınız ve karanlık tüneller kazdığınız bir oyun olan Boulder Rush'da mahsur kalan hayvanları kurtarıyor ve yeteneklerinizi gösteriyorsunuz. Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz Boulder Rush'da çok eğleniyorsunuz.

Sevimli hayvanları kurtarmaya çalıştığınız Boulder Rush, madencilik yeteneklerinizi sergilediğiniz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Farklı çekiçler, karakterler alabildiğiniz oyunda kazarak derinlere ilerliyor ve sevimli hayvanları kurtarıyorsunuz. Taşları kırıyor ve zorlukların üstesinden geliyorsunuz. Ayrıca kazı sırasında değerli madenler de bulabiliyor ve zengin olabiliyorsunuz. Taşları patlatabiliyor, kazabiliyor ve tehlikelerin üstesinden geliyorsunuz. Özel yeteneklere de sahip olabildiğiniz oyunda çok eğleniyor ve eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor.


Oldukça kolay bir oynanışa ve etkileyici görsellere sahip olan oyunda zevkli vakitler geçirebiliyorsunuz. Madencilik yeteneklerinizi sergilemenize imkan sağlayan oyunu internetsiz bir şekilde de oynayabiliyorsunuz. Bu yüzden Boulder Rush'u toplu taşıma araçlarında vakit öldürmek için tercih edebilirsiniz.

Boulder Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Boulder Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
298 MB DOSYA BOYUTU

Boulder Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.

Boulder Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli görsellere ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunda sevimli hayvanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Eğlenceli bir madencilik oyunu olarak karşımıza çıkan Boulder Rush, derinliklere tünel kazıp sevimli hayvanları kurtardığımız bir oyundur. Oyunda mahsur kalmış hayvanları kurtarmaya çalışıyor ve aynı zamanda da değerli madenleri arıyoruz. Değerli taşları kazabiliyor ya da patlayabiliyor, derinlere inebiliyoruz. Dikkat çekici bir kurgusu bulunan oyunda farklı cüceleri ve aletleri kullanabiliyoruz. Dinamit kurarak taşları patlatabiliyor ve zorlukların üstesinden gelebiliyoruz. Değerli madenleri bularak zengin olabiliyor ve özel yeteneklerimizi de sergileyebiliyoruz. Son derece eğlenceli olan Boulder Rush'u sakın kaçırmayın.

Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda hayvanları kurtarmanız gerekiyor. Zaman öldürmek için tercih edebileceğiniz oyunda yapmanız gereken tek şey derinlere doğru kazmak. İnternetsiz de oynayabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Basit oynanışı ve kolay arayüzü ile Boulder Rush sizleri bekliyor. Boulder Rush'da işiniz oldukça zor gibi görünüyor.

Boulder Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Giant Boulder Of Death

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Boulder Dash® 30th Anniversary

    30'uncu yaşını kutlayan arcade klasiği Boulder Dash, bugünün oyuncularını bile etkileyecek yeni oynanışıyla göz kamaştırıyor.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.