Bounty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
972 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazınızdan haritayı açınca kısa bir süre başkalarına yardımcı olup para kazanmanızı sağlayacak ücretsiz bir uygulama.

Son derece orijinal bir fikirle mobil cihazlara ulaşan Bounty isimli bir uygulama Tolga Bakkaloğlu ve Twentify tarafından bizlere ulaştırılıyor. Amacı, serbest dolaşan kullanıcılara etrafında bulacağı fırsatlardan yararlanabileceği ve para kazanabileceği bir dünya yaratmak olan bu uygulama bir yandan işletmelere de yardımcı olmayı da başarıyor. Uygulama içerisinde bulunan haritada etrafınızda yer alan para ödüllü görevler var ve işleri tamamladığınızda banka hesabınıza teklif içerisinde yer alan miktar aktarılıyor.

Yapmanız gereken işler başkalarına da fayda sağlayacak. Bu uygulama ile yeni üretilen bir ürünün paralı test grubuna dahil olabilirsiniz, yeni bir mekanın içerisinde yer alan menünün fotoğraflarını çekebilirsiniz ve farklı işletmelerin aklına gelen fikirlerinin hemen bir parçası olabilirsiniz. Haritanızı açıp şehir içerisinde yer alan fırsatlara ulaşmanız mümkün olacaktır. İşletmeler ve toplum arasında ilginç bir bağ kurma potansyeline sahip olan uygulama oldukça sıradışı bir sosyal deneyi de gerçekleşmiş oluyor.

Android cihazlarınız için hazırlanmış olan bu uygulama size para kazandırma ihtimali taşıdığı gibi indirmeye karar vermiş olmanız durumunda da herhangi bir ücret talep etmeyip tamamen ücretsiz bir hizmete kavuşmanızı sağlıyor. Bahsetmiş olduğumuz uygulama özelliklere ilgiliyseniz Bounty isimli bu uygulamayı denemek isteyebilirsiniz.

Alper Çetiner

Bounty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazınızdan haritayı açınca kısa bir süre başkalarına yardımcı olup para kazanmanızı sağlayacak ücretsiz bir uygulama.

Türkiye'den gelen son derece orjinal bir fikir sayesinde Bounty isimli bir uygulama mağazalardan bizlere ulaşıyor. Tolga Bakkaloğlu ve Twentify yapımı bir çalışma olan Bounty, dışarıda gezerken bu uygulamayı açacak olan kullanıcılara para kazandırmayı vaadediyor. Mobil kullanıcılar için interaktif ve para kazndıran bir dünya inşa etme arzusu taşıyan bu uygulama aynı zamanda insanlar ile temas kurmak isteyen işletmelere de yardımcı olma potansyeli taşıyor. Uygulamanın içerisinde yer alan haritalardan etrafınızda yer alan paralı görevleri takip etmeniz mümkün.

Bu uygulamada sizden yapılması istenen işlerden başkalarına da yardımcı oluyorsunuz. Örneğin, yeni üretilen bir ürünün ilk test grubu olma veya bir işteme menüsünün fotoğraflarını çekme gibi hızlıca tamamlanacak ve para elde edilebilecek görevler sıkça rastlanan türler arasında yer alıyor. Uygulamayı açarak haritayı açmanız yeterli olacaktır. Bundan sonrası size konumlarıyla birlikte gösterilecektir. Burada vaadedilen ücretler görevinizi tamamladığınızda banka hesabınıza aktarılacaktır. İşletmeler ile toplum arasında ilginç bir yakınlık kuran Bounty aynı zamanda sıradışı bir sosyal deneye de ev sahipliği yapan bir uygulama.

iOS cihazlarınız için tasarlanmış Bounty isimli bu uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Böylece hiçbir ücret ödemeden para kazanabileceğiniz bir hizmetten faydalanıyor olabileceksiniz. Bu konu ilginizi çektiyse uygulamayı denemenizi öneririm.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Bounty Stars

    Bounty Stars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tap Busters: Bounty Hunters

    Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.