Box Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,886 TOPLAM İNDİRME
30.05 MB DOSYA BOYUTU

Box Sync, popüler bulut dosya depolama servisi Box.com'un resmi senkronizasyon aracıdır.

Box Sync, popüler bulut dosya depolama servisi Box.com tarafından geliştirilen resmi senkronizasyon aracıdır. Kullanıcılar Box Sync yardımıyla Box.com hesapları üzerinde yer alan tüm dosyalara farklı bilgisayarlar üzerinden kolayca ulaşabilirler ve çevrimiçi dosya depolama servisiyle bilgisayarları arasında senkronizasyon sağlayabilirler.

Program yardımıyla dosyalarınızı doğrudan bulut dosya depolama klasörünüz üzerine gönderebilir ve Box dosyalarınıza çevrimiçi olmasanız bile kolayca ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınız üzerinde belirleyeceğiniz klasör ile Box hesabınız arasında senkronizasyon işlemini gerçekleştiren program, gerçek zamanlı olarak klasörler arasında eşleme yapmaktadır.

Aynı zamanda program yardımıyla bulut dosya depolama sunucuları üzerinde yer alan dosyalarınızı kilitleyebilir veya dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak için bağlantılar üretebilirsiniz.

Bulut dosya depolama servisi olarak Box.com'u kullanıyorsanız, Box Sync'ı mutlaka denemenizi ve bilgisayarlarınız üzerinde bulundurmanızı öneririm.

Not: Eğer kendinize ait bir Box.com kullanıcı hesabınız yoksa, program içerisinde yer alan basit kayıt adımlarını takip ederek kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • MultiCloudBackup

    MultiCloudBackup, Google Drive, Box, Dropbox vb. diğer bulut dosya depolama servislerine ait hesaplarınızı tek bir program üzerinden kullanarak dosyalarınızı güvenli bir şekilde yedekleyin.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • Folder Sync

    Folder Sync klasörlerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olan bir yazılımdır
  • Sync Breeze

    Sync Breeze kolaylıkla kullanabileceğiniz ve dosyalarınızı hızlı bir şekilde senkronize etmenize yarayan başarılı bir uygulamadır.
  • Path Sync

    Klasör karşılaştırma ve senkronize etme aracı
  • Music Box

    Müzik dinlemeyi çok kolay bir hale getiren ve yerel ağdan müzik paylaşımı yapabilen açık kaynak kodlu bir müzik dinleme programı.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.