BrainPOP Featured Movie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Popüler bilimi eğlenceli anlatımla sunan başarılı bir mobil uygulama.

Genel kültür müptelası insanlar için hazırlanmış bir popüler bilim portalı olan BrainPOP, Android uygulaması olarak karşımıza çıkarttığı BrainPOP Featured Movie ile zengin içerikli ve eğlenceli bir dünya sunuyor. Eğlenceli bir anlatıma sahip olan makale yazılarını takip edebileceğiniz bu uygulama google üzerinden arama yaptığınız boş zamanı yok eden bir bilgi kaynağı. İlgi duyduğunuz konularda hatırlatıcı bir fonksiyonu olan BrainPOP Featured Movie size bildirimlerle haber gönderebiliyor.

BrainPOP Featured Movie, kullanımı ücretsiz olan bu hizmetlerin yanında bir de abonelik sistemi de sunuyor. Aboneliğe geçenleri ise 750'den fazla ilgi alanına yönelik videolar ve bulmacalar bekliyor olacak. İlk başta biraz şüpheci yaklaşmanız mümkün, ancak içerik kalitesi ve çeşitliliği gerçekten kaliteli bir kullanıcı deneyimini sağlıyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış BrainPOP Featured Movie isimli bu uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ve içerisinde kullanabileceğiniz bedelsiz birçok hizmet sunuyor. Abonelik sistemine dahil olmak isteyenleri ise bambaşka bir dünya daha bekliyor olacak.

Alper Çetiner

BrainPOP Featured Movie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Popüler bilimi eğlenceli anlatımla sunan başarılı bir mobil uygulama.

Genel kültürü takip etmeyi seviyor musunuz? Genelde merak etttiğiniz bir bilginin peşinde koştururken arama motorunda saatlerinizi harcadığınız oluyorsa buna dur demenin bir yolu da BrainPOP Featured Movie isimli bu uygulama ile mevcut. Zengin popüler bilim içeriği ile dikkat çeken uygulama size seçilmiş makale yazılarını olabildiğince eğlenceli bir şekilde anlatma gayesi içerisinde. Bununla birlikte hatırlatıcılar da sunabilen uygulama bildirimler sayesinde ilginizi çekebilecek konularla sizi yakalayabiliyor.

Ücretsiz bir hizmet olarak karşımıza çıkan BrainPOP Featured Movie aynı zamanda ücrete tabii tutulan bir abonelik sistemi kullanarak kullanım alanınınızı genişletebiliyor. Sizin ilgi alanlarınıza özel olarak hazırlanmış videolar ve bulmacalar eşliğinde bilgi testi gibi imkanlar sunan BrainPOP portalı size 750'den fazla örnek ile dolu dolu bir vakit geçirtecektir.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış BrainPOP Featured Movie isimli bu uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ve ücret ödenmemesi durumunda da güzel bir kullanım alanı sunuyor. Abonelik tercihini kabul etmeniz durumunda ise yepyeni bir dünya sizleri bekliyor olacak.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Featured Wallpapers

    Featured Wallpapers, Android telefon ve tabletleriniz için özenle hazırlanmış ve titizlikle seçilmiş birbirinden güzel duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Movie Collection & Inventory

    Android cihazlar için film koleksiyonu düzenleme uygulamasıdır.
  • Movie Roulette

    Movie Roulette, film severler için kullanılması zorunlu olan Android film uygulamalarından birtanesi.
  • Movie Character Quiz

    Movie Character Quiz, oynayanların film bilgilerini ölçüyor ve izledikleri filmlerin ne kadarının akıllarında kaldığını test ediyor.
  • Epic Movie FX

    Epic Movie FX, Android akıllı cihazlarınızda videolara sinema efektleri ekleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Guess The Movie

    Guess The Movie, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir film tahmin etme oyunudur.
  • Reverse Movie FX

    Reverse Movie FX çektiğiniz videoları tersine çevirmek için kullanabileceğiniz bir video editleme aracıdır.
  • What Movie?

    What Movie? resimde gösterilen film karakterlerini tahmin etmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.