Breach & Clear

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME

Breach & Clear, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı strateji oyunlarından bir tanesidir.

Breach & Clear, ücretli olmasına rağmen bir çok oyuncu tarafından satın alınarak indirilen ve oynanan en başarılı strateji oyunlarından bir tanesidir. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz oyunda başarılı olmak için farklı stratejiler geliştirmeniz gerekiyor.

Kendinize özel kuracağınız operasyon ekibinz ile verilen görevleri farklı planlar geliştirerek tamamlanız gereken oyunda, takımınıza farklı yeteneklere sahip olan askerler alabiliyorsunuz. Ayrıca takımınızdaki askerlerin silahlarını seçerek etkili ve güçlü bir takım oluşturabilirsiniz. Oyunda görevleri başarılı bir şekilde tamamlamak istiyorsanız, planlarınızı adım adım düşünerek oluşturmalı ve her açıdan bakmalısınız.

Gerçekçi ve taktiksel savaşlarda düşmanları yok etmek için daha önceden uygulama kararı aldığınız planları hayata geçirmeniz gerekmektedir. Askerleriniz ile birbirinizi kollayarak harita üzerinden düşmanlarınızı kontrol edebilir ve görevleri yerine getirebilirsiniz.

Heyecan ve aksiyon dolu bir oyun olan Breach & Clear, strateji oyunları sevenlerin başından ayrılamayacağı muhteşem bir oyun diyebilirim. Oyunu oynayabilmek için 8.94 TL karşılığında satın almanız gerekiyor. Oyun yapısı, kontrol mekanizması, oynanış ve grafikleri açısından oldukça etkileyici bir oyun olan Breach & Clear'ın ödeyeceğiniz ücrete değecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eğer strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

 

Barış YANIK

Breach & Clear

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Breach & Clear, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve aksiyon dolu bir strateji oyunudur.

Breach & Clear, farklı taktik ve planlar geliştirerek takımınız ile birlikte verilen görevleri yerine getireceğiniz aksiyon dolu bir strateji oyunudur. Ücretli olmasına rağmen büyül ilgi gören oyunu oynamak için 8.49 TL'lik ücreti ödemeniz gerekmektedir.

Strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Breach & Clear bugüne kadar görmüş olduğunuz en iyi oyunlardan bir tanesi olabilir. Gerçekçi grafik ve savaş sahneleri ile ön plana çıkan oyunda, farklı özelliklere sahip askerlerden oluşan takımınız ile size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Fakat başarılı olmak için ilk olarak taktik ve planlar geliştirmelisiniz. Daha sonra planlarınızı uygulamaya dökerek takımınız ile birlikte harekete geçebilirsiniz.

Takımınızda bulunan askerlere 30'dan fazla silah arasından seçim yaparak silahlarını verebilir ve bunun dışında zırh giydirerek daha dayanıklı olmalarını sağlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde bulunan 20 farklı görevin her biri farklı olarak tasarlanarak geliştirilmiş. Bu nedenle oynarken sıkılacağınızı zannetmiyorum. Aksine oynarken kendinizden geçerek saatlerce iPhone ve iPad'iniz ile oyun oynayabilirsiniz. Düzenlediğiniz operasyonlarda takımınızı yöneterek daha başarılı olabilirsiniz.

iOS cihazlarınız üzerinde farklı ve yeni bir strateji oyunu denemek isterseniz, Breach & Clear'ı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cache Clear

    Android Cache Clear uygulamasıyla cihazınızın önbelleğini kolayca temizleyebillirsiniz.
  • Clear Master

    Clear Master ile telefonunuzun önbelleğini temizleyerek cihazınızı hızlandırabilirsiniz.
  • Clear Scanner

    Clear Scanner uygulaması ile Android cihazlarınızı oldukça işlevsel bir fotoğraf tarayıcısına dönüştürebilirsiniz.
  • Clear Vision

    Clear Vision, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz güzel bir hikayeye sahip ve ücretsiz sniper oyunudur.
  • Clear Vision 3

    Clear Vision 3, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerinde oynayabileceği heyecanlı ve aksiyon dolu bir hedef alma ve vurma oyunudur.
  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Mail Wise - Clear Email Client

    Mail Wise, şık ve sade arayüzüyle diğer e-posta istemcileriyle rekabet etmeye hazır. Farklı kaynaklardan gelen e-postalarınızı tek bir ortamda yönetin.