Bricks Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

Bricks Blocks, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir puzzle oyunudur. Tanıdık bir oyundan esinlenilerek geliştirilmiş olan Bricks Blocks aslında hepimizin çok severek oynadığı Tetris'in değiştirilmiş hali.

Tetris, doksanların favori oyunlarından bir tanesiydi. Hala da pek çok insan tarafından sevilerek oynanmaya devam ediyor. Siz de tetris oynamayı seviyorsanız fakat farklı şeyler denemek istiyorsanız Bricks Blocks'u denemelisiniz.

Bricks Blocks aslında geçtiğimiz senenin de en çok sevilen ve en popüler oyunlarından birisi olan 1010'a da benziyor. Fakat bir kaç değişiklik ve ek element bulunuyor ve bu da oyunu daha oynanabilir kılmış diyebilirim.

Oyunda sırayla gelen farklı şekillerdeki blokları ekrana yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Böylece ekranda tetris gibi bir çizgi oluşturup patlatmaya çalışıyorsunuz. Birden çok çizgi oluşturup patlattığınızda ise daha fazla puan alıyorsunuz.

Fakat burada tetris'e oranla çok daha fazla kafa yormanız gerekiyor çünkü blokları daha stratejik biçimde yerleştirmeniz gerekiyor. Eğer stratejik oynamazsanız boş kare kalmıyor ve oyunda yenilmiş oluyorsunuz.

Bununla birlikte oyunda kullanabileceğiniz çeşitli ek güçlendiriciler ve elementler de bulunuyor. Yine canlı renklere sahip grafikleri ile de göz dolduran bir oyun olan Bricks Blocks'u, puzzle seven herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bricks Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
71.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

Bricks Blocks, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur. Doksanlı yılların en çok sevilen atari oyunlarından birisi olan Tetris pek çok oyuna olduğu gibi Bricks Blocks'a da esin kaynağı olmuş diyebilirim.

Tetris  pek çok insan tarafından hala severek oynanan oyunlardan bir tanesi. Tetris'in resmi oyununun milyonlarca kez indirilmiş olması da bunu kanıtlar nitelikte diyebilirim. Fakat tetris oynamaktan insan bir süre sonra sıkılabiliyor.

Ben tetris oynamayı çok seviyorum ama artık daha değişik şeyler oynamak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz zira Bricks Blocks tetris'i alıp bambaşka yerlere götürmüş ve ortaya çok daha eğlenceli bir tetrsi alternatifi çıkmış diyebilirim.

Geçtimiz sene çok popüler olan 1010 oyununu da biraz andıran Bricks Blocks da amacınız yine blokları ekranın çeşitli yerlerine yerleştirmek fakat bunun için kısıtlı bir zamanınız yok ve istediğiniz her yere koyabiliyorsunuz.

Blokları yerleştirdiğiniz zaman çizgiler oluşturup bunları patlatmanız gerekiyor ve tabi ki yine tetris'te olduğu gibi ne kadar çok çizgi patlatırsanız o kadar yüksek puanlar sizleri bekliyor. Ayrıca burada farklı güçlendiriciler de kullanabiliyorsunuz.

Bu oyunu tetris'ten ayıran en önemli özellik çok daha fazla stratejik oynamanız gerektiği diyebilirim. Blokları doğru yerlere yerleştirmelisiniz ki bu da aslında göründüğünden çok daha zor diyebilirim..

Eğer siz de bu tarz puzzle oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • bit bit blocks

    bit bit blocks, renkli blokları birleştirerek ilerlediğiniz hızlı bulmaca oyunu.
  • Watery Blocks

    Watery Blocks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Piyo Blocks 2

    Piyo Blocks 2, eğlenceli yapısıyla dikkat çeken dinamik bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Sky Blocks Pusher: Sokoban

    Sky Blocks Pusher: Sokoban, size verilen blokları doğru boşluklara götürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Break The Blocks

    Break The Blocks, blokları yıkarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen bir bulmaca oyunu.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.
  • Naughty Bricks

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • 2048 Bricks

    2048 oyunu tetrisle buluşuyor.