Brilli Gallery Locker

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
2.11 MB DOSYA BOYUTU

Başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraf ve videolarınızı şifreleyerek saklayabilirsiniz.

Windows Phone cihazlarınızda kimsenin görmesini istemediğiniz fotoğraf ve videoları şifreleyerek saklamanıza imkan sağlayan Brilli Gallery Locker uygulamasıyla verilerinizi güvenle saklayabilirsiniz.

Başkalarının ele geçmesinden endişelendiğiniz özel fotoğraflarınız veya videolarınız varsa bunları daha güvenli bir ortamda saklamak yerinde bir karar olacaktır. Ancak böyle bir imkanınız yoksa, telefonu şifrelemekten başka çareniz kalmamış olabilir. Brilli Gallery Locker uygulaması da galeri ve OneDrive hesabınızda bulunan fotoğraf ve videolarınızı şifreleyerek koruyabileceğiniz ücretli bir uygulama.

Uygulamayı yükledikten sonra başlatıyorsunuz ve karşınıza şifre oluşturma ekranı çıkıyor. Burada şifrenizi belirledikten sonra Main Folder seçeneğine tıklayarak şifrelemek istediğiniz fotoğraf ve videoları seçmeniz yeterli oluyor.  Başkalarının erişimini önlemek amacıyla Fake Mode özelliği bulunan uygulamada, yanıltmak için sahte bir PIN oluşturabiliyorsunuz. 3,50 TL ödeyerek satın alabileceğiniz Brilli Gallery Locker uygulamasıyla özel içeriklerinizi güvenle saklayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • App Locker

    App Locker ile favori uygulamalarınızı parola ile koruyabilirsiniz.
  • File Locker

    File Locker ile mobil cihazınızdaki verilere başkalarının erişmesini engelleyebilirsiniz.
  • Photo Locker

    Photo Locker, fotoğraflarınızı meraklı gözlerden saklamak için kullanabileceğiniz basit bir uygulama.
  • Music Locker

    Bulut depolama alanınızdaki müzikleri oynatma listesine alabileceğiniz ücretsiz bir müzik çalar.
  • AppLock

    Windows Phone cihazınızdaki fotoğraflarınızı ve videolarınızı şifreli olarak korumanızı sağlayan ücretsiz bir güvenlik uygulaması.
  • Keeper

    Keeper, hassas verilerinizi yüksek güvenlik standartlarıyla koruyan ve şifre hatırlama derdinden kurtaran bir uygulamadır.
  • mSecure

    Windows Phone kullanıcılarının aktif hesaplarına maksimum güvenlik getiren mSecure, başarılı bir şifre yönetici uygulaması.
  • NQ Mobile Security & Antivirus

    NQ Mobile Security & Antivirus, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için üretilmiş başarılı bir mobil güvenlik uygulaması.