BroApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,287 TOPLAM İNDİRME

BroApp uygulamasını kullanarak kız arkadaşınıza otomatik olarak Android cihazlarınızdan sevgi mesajları gönderebilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz en ilginç uygulamalardan bir tanesi BroApp olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamanın otomatik mesaj gönderme seçeneklerinden faydalanarak özellikle sevgilinize sevgi dolu mesajlar gönderebiliyorsunuz. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyenler veya vakti çok kısıtlı olanlar için hazırlanan BroApp, eşiniz veya sevgilinizle ilgilenmekte zorlanıyorsanız ona mesajlar gönderebiliyor ve böylece ilgisizlikle suçlanmanıza da engel oluyor.

Arayüz bakımından kolay kullanılır ve temiz bir şekilde hazırlanmış olan uygulamada, tüm ayarları en hızlı şekilde tamamlayabiliyor ve ne zaman mesajlar gönderileceğini de belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca kız arkadaşınızla aynı ortamda bulunduğunuzda mesaj göndermeyi bırakıyor ve böylece yanlış anlaşılmaları önleyebiliyorsunuz. Eğer kız arkadaşınız BroApp hesabınızı keşfedecek olursa size bir e-posta göndererek uyarabilmesi sayesinde hoş olmayan anlardan da kaçınabilmenize imkan tanıyor.

İçeriğinde bulunan İngilizce hazır mesajları kullanmak yerine kendi mesajlarınızı da yazabildiğiniz için ilişkinize özel bir mesajlar listesi oluşturabilirsiniz. Hem SMS gönderebilen hem de WhatsApp üzerinden mesajlar gönderebilen uygulamada denemelerimiz sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadık ancak biraz daha geliştirilebilir bir yapıda olduğu da kesin.

Yiğit Ekim Demir

BroApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,765 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad için hazırlanmış olan BroApp sayesinde sevgilinize otomatik olarak SMS ve WhatsApp mesajları gönderebilirsiniz.

BroApp uygulaması, sevgilisi olup da hem vakti kısıtlı olanlar hem de arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama. Genellikle meşgul olunduğunda sevgilimize mesaj atmakta zorlandığımız ya da onunla ilgilenmeyi unuttuğumuz için, bu soruna çözüm olarak üretilen uygulama sayesinde hiç bir zaman ona mesaj göndermeyi unutmayacaksınız.

Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, sadece bir kaç adımda gereken tüm aşamaları geçmenize izin veriyor. Sevgilinizin numarasını, ona otomatik olarak gönderilecek mesajları ve ne zaman gönderi yapılacağını belirledikten sonra tek yapmanız gereken arkanıza yaslanıp uygulamanın işini yapmasını beklemek.

Yanlışlıkla gönderilen mesajların önüne geçebilmek için konum bilgilerini de kullanan uygulama, böylece kız arkadaşınızla aynı ortamda bulunduğunuzda mesaj atmayı kesecektir. Otomatik olarak gönderilen mesajların yanında size mesaj göndermeniz için hatırlatmalar yapmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Her ne kadar her koşulda kullanılabilecek bir uygulama olmasa da arada bir onu hatırladığınızı belli etmek için güvenle kullanabilirsiniz. Uygulamada yer alan hazır mesajları düzenlemek ve yerlerine Türkçe mesajlar yazmak da mümkün. Telefonunuzdaki varsayılan SMS uygulamasının yanında WhatsApp'ı da destekleyen uygulama böylece farklı uygulamalardan mesajlar gönderilmesine de olanak tanıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.