Brutal Swing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Brutal Swing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Brutal Swing, ilginç konusu ve atmosferiyle dikkat çeken eğlenceli bir Android beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda, hamburgerleri martılar tarafından kaçırılan karakterlerin acımasız intikam planlarına tanık oluyoruz. Karakterlerimizin tek amacı çok sevdikleri hamburgerlerine kavuşmak ve bu amaç uğruna ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar.

Hamburgerimizi bulmak için sucukların ucuna bağladığımız bıçağımızı kuşlara fırlatıyoruz. Onlara tutunarak ilerleyip hamburgerin hangi kuşta olduğunu bulmamız gerekiyor. Bu noktada dikkat etmemiz gereken birçok faktör var. Kuşlar sürekli olarak uçtukları için hedefi vurmak zor oluyor. Bıçaklarımızı fırlatabilmek için ekrana ufak dokunuşlar yapmamız yeterli.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de birbirinden ilginç karakterlere ev sahipliği yapması. Bu karakterlerin hepsi açık değil fakat zamanla açılıyorlar ve açıldıktan sonra aralarından seçim yapabiliyoruz.

Eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Brutal Swing, aksiyon ve beceri oyunu dinamiklerini başarıyla bir araya getiriyor.

Emircan Erdoğan

Brutal Swing

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Brutal Swing'te hamburgerleri kuşlar tarafından çalınan karakterlere yardım etmeye çalışıyoruz.

Brutal Swing, hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir beceri oyunu. Hem aksiyon hem de beceri oyunu dinamiklerini başarıyla birleştiren bu oyunu her yaştan oyunsever büyük beğeniyle oynayacaktır.

Mizahi yönü ağır basan Brutal Swing'de hamburgerleri kuşlar tarafından çalınan karakterlere yardım edip hamburgerlerini geri almaya çalışıyoruz. Bunu başarmak pek kolay olmuyor çünkü kuşlar epey hızlı hareket ediyorlar.

Ekrana yapacağımız kısa süreli ve hızlı dokunuşlarla sucukların ucuna bağlamış olduğumuz bıçakları kuşlara fırlatıp onlardan destek alarak ilerliyoruz. Aslında bu oyun tipi daha önce pek çok kez karşımıza çıkmıştı fakat tema olarak Brutal Swing rakiplerinden epey bir farklılaşmayı başarıyor.

Oyunda birçok ilginç karakter bulunuyor fakat bunların birçoğu kapalı. Bölümleri geçtikçe yenileri açılıyor ve istediğimizi seçebilecek duruma geliyoruz.

Bir nebze acımasız görüntüler içerse de Brutal Swing oynaması son derece eğlenceli bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swing Copters 2

    Swing Copters 2, Flappy Bird'ü uygulama mağazasından kaldıran geliştirici yoluna Swing Copters 2 ile devam etmeye çalışıyor.
  • Whip Swing

    Whip Swing, yerlerin tamamen dikenlerle kaplı olduğu bir evrende belirli noktalara atış yapacağınız kırbaç yardımıyla sallanarak rekora koştuğunuz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Swing

    Swing, ip sallayarak platformlar arasında gezdiğiniz bir Ketchapp oyunu.
  • Swift Swing

    Swift Swing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz yerli yapım refleks oyunu.
  • Swing Copters

    Swing Copters, 2014'ün başlarında uygulama mağazalarında yerini aldıktan hemen sonra büyük bir patlama ile bir anda popüler olmayı başaran Flappy Bird'ün yapımcısı tarafından hazırlanan yeni beceri oyunudur.
  • Swing Farter

    Swing Farter'da gaz çıakrtarak ilerleyen bir karakteri kontrol ediyor ve engeller arasından geçerek en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Swing..!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu