Bubble Birds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,069 TOPLAM İNDİRME
51.7 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Birds eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Bubble Birds Windows 8 işletim sistemini kullanan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarınızda ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Bubble Birds klasik balon patlatma yapısını bize farklı bir şekilde sunuyor. Artık balonların yerine sevimli kuşları yan yana getirmeye çalışıyoruz. Oyundaki temel amacımız aynı renge sahip olan kuşların 3 tanesini birbirine değecek şekilde bir araya getirmek ve onları patlatarak ekrandaki kuşları sıfırlamak.

Bubble Birds kolay bir şekilde oynanabilmekte. Faremizi kullanarak kuşları yukarı doğru, diğer kuşların yanına fırlatmamız gerekli. Bu iş için önce hedef almalı sonrasında farenin sol tuşuna tıklayarak kuşları yukarıya fırlatmalıyız. Bu işi yaparken elimizden geldiği kadar hızlı olmalıyız; çünkü zaman geçtikçe daha fazla kuş yukarıdan aşağı doğru inidiyor ve bizi sıkıştırıyor. Oyunda bize yardımcı olabilecek bonuslarda yer alıyor. Gökkuşağı renkli kuşlar ilk değdiği kuşun rengini alarak onları patlatmamızı daha kolay hale getiriyor.

Bubble Birds eğer balon patlatma oyunlarını seviyorsanız bağımlılık yapabilen bir oyundur ve yediden yetmişe her oyuncuya hitap etmektedir.

Can Erdil Şentürk

Bubble Birds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39,434 TOPLAM İNDİRME
2.04 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Birds, BlackBerry telefonlar için hazırlanmış klasik bir balon patlatma oyunudur.

Bubble Birds, BlackBerry telefonunuz üzerinden severek oynayacağınız klasik bir balon patlatma oyunudur. Oyunda balonların yerini farklı renklerdeki sevimli kuşlar almaktadır.

Bubble Birds'te amacımız aşağıdan fırlatacağımız kuşları yukardaki tabloda aynı renk en az 3 kuş yanyana gelecek şekilde ayarlayarak sütunları yoketmek ve yüksek puanlar alarak bölümleri tamamlamaktır. En yüksek puanı yapmak için stratejinizi iyi belirlemeli ve zekanızı sonuna kadar kullanmalısınız.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.
  • Angry Birds Rio

    Angry Birds Rio, PC ve Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen sapanla kuş fırlatma oyunu. Yükleyin, Kızgın Kuşlar Rio macerasına katılın.
  • Bubble Shooter Evolution

    Bubble Shooter Evolution eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter Windows üzerinde oynayabileceğiniz basit kuralları olan bir balon patlama oyunudur.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, popüler bilim kurgu filminden esinlenerek hazırlanmış ve serinin beşinci oyunudur.
  • Bubble Star

    Bubble Star eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Angry Birds Space Türkçe Yama

    Angry Birds Space Türkçe Yama, Angry Birds Space'i Türkçe olarak oynayabilmeniz için hazırlanan yüzde 100 Türkçe yama paketidir.
  • Angry Birds Türkçe Yama

    Angry Birds Türkçe Yama, dünyanın en popüler eğlence oyunlarından biri olan Angry Birds için hazırlanan Türkçe yama dosyasıdır.