Bubble Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
634 TOPLAM İNDİRME
39.35 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Blaze, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.

Bubble Blaze, bulmaca ve beceri oyunu severlerin oldukça beğeneceği bir Android balon patlatma oyunudur. Farklı renklerdeki toplardan oluşan 160 bölümü bitirmeye çalışacağınız oyunu oynadıkça bağımlısı olacaksınız.

Farklı renkli topların arasına fırlatacağınız topu benzer renkteki toplarla birleştirerek patlatmalı ve bölümleri bitirmelisiniz. Tabi aynı renkli topları eşleyebilmek için en az 3 tanesinin yan yana gelmesi gerekmektedir. Yapacağınız kombolar ile daha yüksek puanlar alabilirsiniz. Yüksek puan aldıkça daha fazla hediye size sunuluyor.

Yeteneklerin konuşacağı oyunda arkadaşlarınızla kıyasıya bir rekabete girerek kimin daha yüksek puan alacağı hakkında yarışabilirsiniz. Oyun içerisinde kazandığınız puanlar ile güçlendirme yetenekleri satın alarak minik ejderhanın size yardım etmesini sağlayabilir ve zorlandığınız bölümleri daha kolay geçebilirsiniz.

Etkileyici ve renkli grafiklere sahip olan oyunda hepsi birbirinden farklı tasarlanmış bölümlerde kendinizden geçeceksiniz. Ayrıca oyunda kullanılan ses efektleri de oldukça güzel.

Android cihazlarınız üzerinde yeni ve farklı bir balon patlatma oyunu oynamak istiyorsanız Bubble Blaze'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Bubble Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME
47.5 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Blaze, iOS cihaz sahibi kullanıcıların eğlenceli bir şekilde oynayabileceği renkli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.

Bubble Blaze, oynadıkça bağımlısı olacağınız yeni ve eğlenceli bir balon patlatma oyunudur. AppStore üzerinde yüzlerce farklı balon patlatma oyunu olmasına rağmen oyyun yapısı, grafikleri ve oynanışı ile rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başaran Bubble Blaze oyunculara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Oyundaki amacınız fırlatacağınız topları aynı renkli en az 3 topu bir araya getirecek şekilde atmak ve böylece seri patlamalar yaparak bölümdeki tüm balonları yok etmek. Bu sayede bölümleri teker teker geçebilirsiniz. 160 farklı ve birbirinden güzel bölümden oluşan oyunda heyecanlı ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Etkileyici ses ve görüntü efektlerine sahip olan oyunu oynadıkça farketmeden bağımlısı olabilir ve bırakamayabilirsiniz. Oyunun diğer güzel özelliklerinden bir tanesi ise arkadaşlarınız ile yarışabilmeniz. Yeteneğe dayalı olan oyunda aldığınız yüksek puanları arkadaşlarınız ile kıyaslayarak kimin daha başarılı olduğunu görebilirsiniz.

Oyunda usta oldukça daha yüksek puanlar almaya başladığınız için daha fazla keyif vermeye başlıyor bu nedenle hiç bir zaman oyundan sıkılmıyorsunuz. Ayrıca oyunda yapacağınız kombolar sayesinde çok daha yüksek puanlara ulaşabilirsiniz. Oyun içerisinde yer alan güçlendirme yeteneklerini kullandığınızda topu attığınız yayın yanındaki ufak ejderha size yardım ederek zorlandığınız bölümleri geçmenizi sağlıyor.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde balon patlatma oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Bubble Blaze'i ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Bubble Break

    Bubble Break, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.